Ticaret savaşları resmen başladı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Aman bibok olcaa yok.
Biz ABD den öndeyiz.
Çok duyduk bu yerli milli kalkınma refah laflarını. Günün sonunda ekmeğe 100 dolar verip göt üstü oturur Trump.

Çin’den karşı adım;

Edit : Meksika da adım atacağını söyledi;

Son düzenleme:
Kanada’dan cevap;

Edit ;
Son dakika geldi bu da ;

Son düzenleme:
Trump telefonda herifi ağlatmış. Ne demişse artık

Dikmiş gözünü kanada ya zorlandıkça zorlayacak...... at ağızlı...

2 nisanda yenileri geliyormuş

Ya bu adam köyün delisi gibi davranıyor olarak görünebilir ama ben gayet bilinçli bir şekilde bir ajanda yürüttüğünü düşünüyorum. Yürüttüğü program imparatorluklar dönemine ait aşırı emperyal hamlelerden oluşuyor ama garip bir şekilde 500 yıl sonra dünya o atmosfere yeniden kavuştu. Tekrardan toprağın önem kazandığı bir devletlerarası politika sezonu açıldı, dünya devleri hamlelerini yapmaya başladılar.

Ya bu adam köyün delisi gibi davranıyor olarak görünebilir ama ben gayet bilinçli bir şekilde bir ajanda yürüttüğünü düşünüyorum. Yürüttüğü program imparatorluklar dönemine ait aşırı emperyal hamlelerden oluşuyor ama garip bir şekilde 500 yıl sonra dünya o atmosfere yeniden kavuştu. Tekrardan toprağın önem kazandığı bir devletlerarası politika sezonu açıldı, dünya devleri hamlelerini yapmaya başladılar.
Al, konu senlik;

Gerilim düşüyor artık. Anlaşma yapıldığı söyleniyor;

SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP

ÇİN İLE ANLAŞMAMIZ TAMAMLANDI, SADECE BAŞKAN XI VE BENİM SON ONAYIMIZA TABİ.

TAM KAPSAMLI MANYETİK MALZEMELER VE GEREKEN NADİR TOPRAK ELEMENTLERİ, ÇİN TARAFINDAN PEŞİN OLARAK SAĞLANACAK.

AYNI ŞEKİLDE, BİZ DE ANLAŞILANLARI ÇİN’E SAĞLAYACAĞIZ — BUNA ÇİNLİ ÖĞRENCİLERİN ÜNİVERSİTELERİMİZİ KULLANMASI DA DAHİL (BU ZATEN BENİM İÇİN HİÇBİR ZAMAN SORUN OLMAMIŞTI!).

BİZ TOPLAMDA %55 GÜMRÜK VERGİSİ ALIYORUZ, ÇİN %10 ALIYOR.

İLİŞKİMİZ MÜKEMMEL!

Geri