The Woman in the Window

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Netflixte dolaşırken karşıma çıkmıştı bu film. Amy Adams'ın hatırına izlenir diye düşündüm. Hakkında hiçbir fikrim yoktu esasen. Ne bir yorum, ne bir inceleme okudum. Puanına bile bakmadım. Üçte ikisini izledikten sonra artık bir şeyler olsun diye beklerken filmin sonu resmen şuna döndü, bak anlatıyorum. Hani şu doksanların sonundan, ikibinli yılların ortasına dek süren akşam kuşağı sineması vardı ya; ateş hattı, ateş çemberi, çapraz ateş, necati ateş gibi film oldu. Lan dedim bu kadar ucuzluk, bu kadar kokoşluk olamaz dedim. Ver eyledim babafingoyu.

Sinema eleştirmenlerine de ayar oluyom he. Kimsin sen köpek.

Dun izlemistim ve kotu bir film degildi. Cocugun psiko cikacagini tahmin etmemistim, ama cikinca da sasirmadim da. Iste nerdo olarak gordugunuz kisilere asla acimayin. AS-LA :emoji_unamused: Kadin bi sahnede kendisini kameraya aliyor intihar edecegini aciklamak icin. O sahnede kadinin yuz ifadeleri ve bakislarindan tirstim. Iyi oyuncu. Benden 6.5/10

İki farklı yorum gelmiş ve ilk fırsatta izleyip ben de görüşümü yazmaya çalışacağım, tabii vakit bulursam.

Geri