The Last of Us

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
hbo yüzüklerin efendisi serisi için görüşmeler yapıyor ve verdikleri teklif filmleri de yeniden çekmeyi içerdiği için sıcak bakılmıyor, bu sebeple anlaşamıyorlar ve dizi projesi amazon'a kalıyor. insan düşünmeden edemiyor tabii bu adamlar lotr çekseydi ortaya nasıl bir şey çıkardı diye. el attıkları hiçbi proje başarısız değil çünkü. bu da gayet başarılı olmuş. öyle bi kanal ki; efsanelerinden biri olan sopranos'un oyuncusuna komedi teklifi gelince açıktan para verip oynatmıyorlar adamı "sen tony soprano'sun kendine gel" diye. bilinen evrenin en iyi kanalısın hbo<3

ikinci bölüm de gayet iyiydi. ortam ve ambiyansı harika ayarlamışlar, sahne sahne bütün mekanlar yaratılan evrenin kasvetine uygun. oyuncular da içinde bulundukları dünyanın korkutucu ve çaresizliklerle dolu halini güzel yansıtıyor. kıyameti yaşamış bir dünyada olması gerektiği gibi gereksiz duygusallıklara yer yok, ölmesi gereken ölüyor. ölürken de 15 dakika ayrılıklar, vedalaşmalar izlemiyorsun. bir kişinin bile enfekte olması, o topluluğun yaşam şansını inanılmaz azaltıyor, bunu güzel yansıtmışlar. izlerken hissediyorsun. zombiye dönüşenleri de tek darbede ölüp gider şekilde tasvir etmemişler, o da güzel olmuş. the walking dead izlerken içinde bulunup kahraman olası geliyordu insanın ama bunu izlerken az aşım ağrısız başım, ben burada sittin sene hayatta kalamazmışım diyorsun.

Şimdi biz bunu nerden izlicez...

ash blutv aboneliği kovalıyor. disney'i de bedavaya getirmişti sanırım : /
blutv'den izle. 4k gibi görüntü fantezim var diyorsan torrent yolu.

ash blutv aboneliği kovalıyor. disney'i de bedavaya getirmişti sanırım : /
blutv'den izle. 4k gibi görüntü fantezim var diyorsan torrent yolu.
He he.. Disney 3 kişilik ortak oldum ya gelmedi bedavaya maalesef. :/ Blu tvim var. Torrent falan ile hiç ugrasamam artık idare edicem..

Hepsiburada premium 10₺ falan onla birlikte blutv beleşe geliyor.. Amazon da 8 zaten beleş valla Netflix yanında ikisi de.. Netflix pahalı ya 96 ne zalım.

Hepsiburada premium 10₺ falan onla birlikte blutv beleşe geliyor.. Amazon da 8 zaten beleş valla Netflix yanında ikisi de.. Netflix pahalı ya 96 ne zalım.
Amazon ucuz cidden hepsiburada olayını bilmiyordum bakarım ona bi

Amazon ucuz cidden hepsiburada olayını bilmiyordum bakarım ona bi
Bak bak çok karlı oluyor öyle hem 25 üzeri kargo bedava yapıyorsun hem blutv beleş. Ben blutv hiç izlemiyorum ama olsun bulunsun psikolojisi var bende.. sjxje

mubi var bir de. oradaki yapımlar kaliteli, tanıtımlarını görüyorum. onu alacağım glb.

Bak bak çok karlı oluyor öyle hem 25 üzeri kargo bedava yapıyorsun hem blutv beleş. Ben blutv hiç izlemiyorum ama olsun bulunsun psikolojisi var bende.. sjxje
İzlediğimiz dizilerin çoğu hbo nun onu direkt izleyeceğimi bir platform yok mu acaba onun yüzünden bir sürü yeri satın alıyoz

Ona da adam bulamam.. 50 çok ya

Mubi aldım sanki ben 50 miydi ki yoo değildi

Geri