Temelim yok Ne yapmalıyım

Konu sahibi son olarak 2905 gün önce görüldü
Öncelikle merhaba 8. Sınıfın bu sene sınav sistemide değişti meb sorular çok zor olcak diyor ve ben daha bir konu bile bilmiyorum özellikle matematik daha önceden hiç çalışmamıştım o yüzden herhalde Onere bileceğiniiz kitap seti vb. Varmı?

Önerebileceğinizi bitişik yazarsan belki bir netin artar Türkçede.

Herkes okuyacak diye bir durum yok.İşinin ehli elaman diye kıvranıyor İş adamları birde boyle bak işe istersen anonimmember02

temelin yoksa dursunun vardır belki, iyi bak

larien çık dışarı. gelecek nesilleri böyle kötü şakalarla karanlık yollara itmeye hakkın yok.

bakma sen ona canım. ben sana yardımcı olucam. bizde yanlış olmaz.

Çok az kaldı sınava, bu vakte kadar niye bekledin.Kaynak kitabı öğretmenlerinin önermesi daha doğru olmaz mı?

ulan çocuk kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor. ona yardım elinizi uzatacağınıza bi de utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.....
sınav ne zaman? liseler sınavlarını artık kendileri yapmıyorlar mı? dönüş yaparsa yardımcı olabilirim.

TEOG çok basit bir sınav sistemiydi. Yeni sistem %10'luk bir kesime hitap edecek ve zor olacak.
Sınav tarihi 2 Haziran ve Nisan ayındayız.Temelin iyi değilse sınava hazırlanmak için geç kaldın bence.

Temel atma töreni düzenlemelisin.

Geç kaldın gardaş.Bolca deneme çöz bari.

ulan çocuk kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor. ona yardım elinizi uzatacağınıza bi de utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.....
sınav ne zaman? liseler sınavlarını artık kendileri yapmıyorlar mı? dönüş yaparsa yardımcı olabilirim.
Sınav 2 Haziranda. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

TEOG çok basit bir sınav sistemiydi. Yeni sistem %10'luk bir kesime hitap edecek ve zor olacak.
Sınav tarihi 2 Haziran ve Nisan ayındayız.Temelin iyi değilse sınava hazırlanmak için geç kaldın bence.
Keşke kafamı derslere verip çalışsaydım şimdi kötü bir lisede gelde ders çalış. İnşallah bütün konuları anlayana kadar çalışacağım. Cevabın için teşekkür ederim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bildiğiniz kolay bir yayın varmı? 5.Sınıftan başlayıp 8.Sınıfın konularını kavrayacağım. Şimdi geç kaldım Ama yazın çalışacağım yani önere bileceğiniz yayın,kitap vb. Varmı? Teşekkürler.

Geri