Telegram’dan WhatsApp’ın canını sıkacak özellik

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sosyal Ağlar
Konu sahibi son olarak 1214 gün önce görüldü
telegram-whatsapp.jpg

2021 yılında büyük bir çıkış yakalayan anlık mesajlaşma uygulaması Telegram, yayınladığı son güncelleme ile WhatsApp’a kalp krizi geçirtecek bir özelliği yayınladı. Artık WhatsApp sohbetlerini Telegram’a geçirmek mümkün.

WhatsApp sohbeti Telegram’a nasıl geçirilir?​

Bilindiği üzere WhatsApp’ın yayınladığı gizlilik güncellemesi tüm dünyada yankı uyandırdı. Facebook’un kişilerden topladığı verileri kullanacağını açıklaması ve izin vermeyenlerin uygulamayı kullanamayacağını açıklaması, dünya çapında WhatsApp’a tepkilerin artmasına neden oldu.

Telegram-WhatsApp-Message-History-Import-Update.jpg

Büyük bir kullanıcı kitlesini kaptıran WhatsApp, son Telegram güncellemesi ile daha zorlu günlerle karşı karşıya kalabilir. Yeni güncelleme ile beraber WhatsApp sohbetinizi Telegram’a geçirmeniz mümkün. Peki nasıl yapılır?

Adım 1: WhatsApp’dan aktarmak istediğiniz sohbeti açın.

Adım 2: Seçenekler menüsünden “Sohbeti dışa aktar”a dokunun.

Adım 3: Sohbetinizdeki medyaları ekleme isteğinize göre Medyasız ya da Medyayı Dahil Et seçeneklerini kullanın.

Adım 4: Sohbet yedeğini kaydetme kısmında paylaşma kutucuğundan Telegram’ı seçin.

Adım 5: Sohbeti aktarmak istediğiniz Telegram sohbetini seçin ve aktarma bitene kadar uygulamayı kapatmayın.

telegram-chat-2.jpg

Adım 6: Sohbetiniz açıldığında işleminiz bitmiştir, sohbetinize devam edebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

insanın telegramı olunca
arada bakıyor

Whatsapp’ı silip Telegram’a geçenler napıyor acaba şu an...

Telegram ne la. Ayrıca watsap bu tranferi istemese nasıl tasiyacaksin? Hiç bişey ve hiç kimse (tanrı dahil) watsapın canını falan sıkamaz.

Ettiğim bedduaların tutup tutmadığı bildirimi bana gelmediği sürece telegrama falan geçmem...

Her sabah güne whatsapp ile başlarım.
Geceleri telegramda takılırım.

Ay şu ördeği görünce duygulandım bi canım ördeğim ajsjsjgsj

arkadaş kitlem 4 e bölündü hepsini kullaniyorum lanet olsun ya

Geri