Telefonun Home Tuşu Çalışmıyor

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1031 gün önce görüldü
Aylar olmuş foruma konu açmayalı.
Neyse.
Benim galaxy s5 telefonumun menü ve geri tuşu durduk yere çalışmaz oldu. Fabrika ayarlarına geri döndürdüm önce çalışıyordu sonra yine bozuldu. Şu an düzgün mesela, arada bozuluyor. Biraz araştırdım çözmek için birkaç yöntem buldum ama kurcalarken garantisinden olsun istemiyorum.
Sorum şu ki; garantiyi etkilemeyecek şekilde, benim yapabileceğim bir şeyler var mıdır yoksa gönder gitsin garantiye, kurcalama mı dersiniz?

Bir işim de kolayca hallolsun ya. :///
Dışarı gittim geldim yine çalışmaz olmuş tuşlar, teşekkür ederim cevaplar için. ^^

Servise gönder en temizi. :p , başka türlü garanti dışı kalır.

Garantinin kağıtlarını ıvır zıvırlarını İstanbul'da unutmuşum aslında, bu yüzden alternatif bir yol arıyordum. :P

Garantinin kağıtlarını ıvır zıvırlarını İstanbul'da unutmuşum aslında, bu yüzden alternatif bir yol arıyordum. :P

telefonunu istediğin samsung servisine yanında hiçbir belge veya fatura olmadan verebilirsin. telefon üzerindeki imei numarasından garanti kapsamında olup olmadığını tespit edebiliyorlar. yalnız yanında şarj adaptör ve kablosunu da almayı unutma, ne istedikleri belli olmuyo.

Bende gelmişken bir alternatif çözüm söylemeden gitmim bari
At yenisini al bb

Beklemeden garantiye..
Diğer tüm fikirleri çıkar kafandan..
Sadece yetkili servis baksın..

Samsung ALMAM,ALDIRMAM,ALDIRANA'DA MANİ OLURUM!:pat: bu kadar sinirliyim o firmaya,
Neyse sorunu'na gelecek olursak eğer servisle falan uğraşamam diyorsan markette ''sanal tuş'' uygulamaları mevcuttur sorununa belli bir süre çare olur

telefonunu istediğin samsung servisine yanında hiçbir belge veya fatura olmadan verebilirsin. telefon üzerindeki imei numarasından garanti kapsamında olup olmadığını tespit edebiliyorlar. yalnız yanında şarj adaptör ve kablosunu da almayı unutma, ne istedikleri belli olmuyo.

Oo aradığım cevap işte.
Herkese teşekkür ederim, Oggy'ye +1 teşekkür daha. :P

Bu arada, konu başlığını değiştiren kişi önce bi' konuyu okusaydı keşke. sdjskd
Home tuşum çalışıyor, sorun onda değil.

Geri