Telefonda Numara Engelleme Nasil Olur?

Konu sahibi son olarak 568 gün önce görüldü
Numara engelleme nasıl yapılıyor ayrıca engellediğim numara whatsapp filan güncellemelerini de görmez değil mi :benmi:
Birde numara değiştirme hakkında bilgisi olan varsa da sevinirim beceremedim ben :nee:
Operatörüm avea.

Lg ayarlar kısmında birşey göremedim ama :S

engelleyeceğin kişinin yanında (i) tıkla ayrıntılara inip bu numarayı engelle seçeneği var arama msj facetime ulaşmasını engelliyor.söylediğim iphone için ki diğerleri de buna benzerdir.
whatsaptan ayrıca engellemen gerek gizlilik seçeneğinden.
whatsaptan hesabı komple silip başka numara ile kayıt ettirebilirsin.

Operatörlerin aylık 1-2 tl civarından numara engelleme servisleri var. O hizmetten yararlanabilirsin.
Android programlar var ben 'Kolay Engelle' programını kullanıyorum arama-sms engelliyor. Güzel program.

engelleyeceğin kişinin yanında (i) tıkla ayrıntılara inip bu numarayı engelle seçeneği var arama msj facetime ulaşmasını engelliyor.söylediğim iphone için ki diğerleri de buna benzerdir.
whatsaptan ayrıca engellemen gerek gizlilik seçeneğinden.
whatsaptan hesabı komple silip başka numara ile kayıt ettirebilirsin.

Whatsaptan direk engellenebiliyor yani öyle mi.
Şimdi şeyi anlamadım ben başka numara ile kayıtı :nee:

Operatörlerin aylık 1-2 tl civarından numara engelleme servisleri var. O hizmetten yararlanabilirsin.
Android programlar var ben 'Kolay Engelle' programını kullanıyorum arama-sms engelliyor. Güzel program.

Çok sağol bunu indireyim bende :tatlı:

Note 3 üstünden gösteriyorum.

1. Adım rehber numarayı bul. Kayıtlı değil ise arama kaydindan bul

D6kMg6.png

2. Sağ tık yapar gibi yap :D

MglEAN.png

Otomatik reddetmeyi seç.

3.

Sonuç;

aMB5bz.png

Whatsaptan direk engellenebiliyor yani öyle mi.
Şimdi şeyi anlamadım ben başka numara ile kayıtı :nee:

whatsaptan engel sadece orası için geçerli rehberden ayrıyeten engellemen lazım
arama msj gelmemesi için.
hesabı sil var ona tıklayıp o numara adına siliyosun
yenisinde senden en başta numara istiyor :cici:

Android uygulamalar var.
Turkcell'in ayda küçük bir miktara numara engelleme servisi de var.

Sonunda teknolojiye karşı bir adım atmış:p

Whatsapptan engeller üstüne bir de silersen sinirlerini bozmadan bir süre uzaklaştırırsın :)

Ancak başka bir hat alıp sizi takip edebilir hocam. Numaranızı biliyorsa onun size ulaşması ve takip etmesi zor değil

Whatsapptan engeller üstüne bir de silersen sinirlerini bozmadan bir süre uzaklaştırırsın :)

Ancak başka bir hat alıp sizi takip edebilir hocam. Numaranızı biliyorsa onun size ulaşması ve takip etmesi zor değil

O kadar da psikopat değillerdir herhalde :D

whatsappdan gizlilik ayarlarından rehberde olmayan kişilere de kendinizi kapatabilirsiniz hiç bi türlü takip edemez

arama ve sms için ise şu programlar derlenmiş
Featured: Top 10 Best Call Blocker Apps for Android | Androidheadlines.com

Yaptım bunları teşekkür ederimmm :tatlı:

Geri