tekrar üniversite sınavına girilse yazılacak bölüm

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
bu ülkede okumaya gerek yok. ilkokul mezunu müteahh-it tayfası bile senden çok kazanırken ne gerek var okuyup möhendis fln olmaya mesela. işi bilmeyen adam, arkası sağlam olan adam ülkemizde her zaman arpayı götürüyor. sen de kuru mayışa razı olursun.

çenemi paraya dönüştürecek her iş olabilirdi... çeneme laf edenler tedirgin... ben hep hayalimdi diye psikoloji okumak isterdim, bedavaya insan dinlemek beni yoruyor artık. derdi olan önce ibanıma anlatsın sloganıyla yola çıkardım.

Sosyoloji bölümüne çok ilgi duyuyordum. Hatta Galatasaray Ü. Sosyoloji bölümüne gitme fırsatım da oldu hazırlandigim dönemler. Şuan ki mesleğim ile ikisi arasında kaldım.
O dönemler yürüyen kütüphane olan Elif abla sağ olsun (yesiL) bana epey bir rehberlik etti. Kendisi bir Sosyolog. Şu anki mesleğin bana daha iyi geleceğini temellendirdi. Öyle de oldu.
Şu anki mesleğimi seçemeseydim, Psikoloji hariç felsefe gruplarından birini okurdum (Felsefe,Sosyoloji)

Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama Sinema TV bölümü ukte kalmıştır.
Okumak isterim çok

Bölümümden çok memnunum elbette ama içimde kalan *matematik* bölümüydü...
bu ülkede o bölümden bir cacık olmaz diyerek bıraktırdılar fakat kendi anacağzım bile okumadan iç mimarlık yapıyor... çelişkili

Upuzun çadır, karavan konuşmuş kfjd Bayılıyorum bu adama:d Şimdi de kızıyla şöyle kamp yaparız, böyle kamp yaparız diye hayaller kuruyor. Önce yazlığın bahçesine yalandan çadır kurar, oynatırız demişti, daha geçen gün konuştuk bunu. Doğaya tutkun bu adam ve ekonomi filan okumazdı bu, mühendislik okurdu ve şartlar sebebiyle bırakmak zorunda kalmasaydı şimdi mühendisti zaten. Ekonomiyle kardeş bir şey okudu, bin kere pişman:d

Geri