Kim
Gümüş Üye
Neyi iyi yapıyorsun mesela ;dnefret nefret nefret. içine kabul düşürmeden bile kıramıyorum. her şeyi iyi yapıcam diye bişi yok….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neyi iyi yapıyorsun mesela ;dnefret nefret nefret. içine kabul düşürmeden bile kıramıyorum. her şeyi iyi yapıcam diye bişi yok….
o kadar çok ki yazamam bile.Neyi iyi yapıyorsun mesela ;d
Peki ;do kadar çok ki yazamam bile.
Hala içiyorsunKıramam ama tek el ile kibrit yakabiliyordum sigara içtiğim zamanlar
Hayır uzun zamandır içmiyorumHala içiyorsun
Tebrik ediyorum sende yeşilaycı oldun desene.dHayır uzun zamandır içmiyorum
Sende mi kullanıyorsun?Tebrik ediyorum sende yeşilaycı oldun desene.d
Yoo ayda bir kez o da birileri ısrar ediyordur hatta bu ay hiç içmedim sigaraya müthiş bir iradem var benim içmem bağımlı olmam.Sende mi kullanıyorsun?
Ayda bir içtiğin sigaranın tadı berbat geliyordur. Kimse için bunu kendime yapmazdım.Yoo ayda bir kez o da birileri ısrar ediyordur hatta bu ay hiç içmedim sigaraya müthiş bir iradem var benim içmem bağımlı olmam.
Ya burda tatlı bir teyze var kahve saati var onun bazen beni yakalıyor kızım eşlik et diyor tamam diyorum kıyamıyorum emekli öğretmen tatlı dilli SjdjddjAyda bir içtiğin sigaranın tadı berbat geliyordur. Kimse için bunu kendime yapmazdım.
Bunu öğrendiğim iyi oldu. belki bir gün bu zarafında faydalanabilirimYa burda tatlı bir teyze var kahve saati var onun bazen beni yakalıyor kızım eşlik et diyor tamam diyorum kıyamıyorum emekli öğretmen tatlı dilli Sjdjddj
Tatlı dile zaafım varmış bk gördün mü.d
Fırsatçı SjssjsjsjBunu öğrendiğim iyi oldu. belki bir gün bu zarafında faydalanabilirim