TDK'nın Kürtçe Sözlüğü Satışta

• Kullanıcı Ajan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kültür ve Sanat Etkinlikleri
Konu sahibi son olarak 1686 gün önce görüldü

Insanlara hakaret etme.
Fikirlerini söylemisler niye kendini bilmez oluyorlarmis?
belkide Kürtlerden cok cekmis olabilir.

Kürdistaniniz kurulsun, size Film yapicam. "Yüksekova da 1 yil" diye.

Yok estağfurullah hakaret değil, bu genelde sizin cümle kalıbınız oluyor ya o yüzden. Ayrıca ben Türklerden sebepsiz nefret eden Kürtler için kullandım o kendini bilmezi yoksa kimseyi itham etmek için değil. Ben de öğretmenlerden çok çektim bugüne kadar tüm öğretmenlerden nefret mi etmeliyim? Sadece bunun tıpta bir hastalık olduğunu ve yardım alması gerektiğini önerdim buydu yani sert de konuşmadım.

Benim merak ettiğim sizin çıkardığınız istatistik. Nasıl elde ettiniz onu, var mı bir dayanağı belgesi kaydı yoksa sadece sallıyor musunuz onu sormuştum.

Aklınızca hakaret etmeye çalışmışsınız sanırım son cümlenizle, aramızdaki yaş farkının ve büyük olanın siz olmanız hatrına susacağım. Ama böyle çocuksu hakaretleri ve yaftalayıcı hareketleri size ve sizin yaşınızdaki birine yakıştıramadığımı belirtmek isterim.

Forumda bulunan 10 kürt arkadasa sorup istatistige dokeriz.
Kurt asilliyim. Humanistim bro.
Senin de sevdigini biliyorum sirf yuzde 20yi biz olusturduk bile .p

Soralım hatta gel çıkalım Diyarbakır sokaklarına önümüze gelen herkese soralım, ama istatistik sunanlar da gelsinler de filmimizde oynasınlar. Türklerden nefret eden illaki vardır, her milletin hastası-manyağı var ona lafım yok ama bu %80 %20 istatistiğini yapmak için her Kürt evine girip çıkmak lazım.

Geri