Tavsiye ve önerileriniz nelerdir?

Konu sahibi son olarak 2696 gün önce görüldü
Arkadaslar sizlere bir şey sormak istiyorum yani düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

Girdiğiniz mağazalarin hangisi sizi daha memnun ediyor? Yani nasil bir ortam olursa alis verisi ordan yaparsiniz. Sadece giyim olarak degerlendirmezseniz sevinirim. Bu bi anket falan değil sadece fikirlerinizi almak istiyorum. Ve bu benim için değerli.

Girdiğiniz is yerinin ürünlerinin çok olmasimi. ?

Sade, az ürün olup secilebilirliği olmasimi. ?

Yada karsimala ve ilgi iyi olmasi yeterlidir mi?

Sade, az ürün olup secilebilirliği olmasinin yani sira kalite cok onemli. Tarza hitap etmesi de ayri bir etken.

Ürünü sattıran bence ürünün güzelliğinin yanı sıra satış esnasındaki elemanın güler yüzlülüğü ve ilgi alakası ile doğru orantılı diye düşünüyorum. Bir mağzaya girdiğinizde eğer orada kendinizi mutlu hissederseniz özgüveniniz artar ve satın almaya isteğiniz daha da artar. Açken market alış verişi yapılmaz gibi bir şey. Mutluyken herşeyi kendinize yakıştırabilirsiniz.

urun degi$ikliligi bence,
bide urun kalitesi cit kirildim olmasin,
bide ambiyans olmasi, yani arka taraftan radyodaki music sesleri iyi olabilir :D
music dediysemde ortami supheli hissettirecek bi music olmamali :dusun:

ürün çeşidi önemli fakat malı satarken tezgartar eleman müdür vs güler yüzlü olması çok daha önemli müşterinin her ne türlü bir ticarethaneye girişinde ordan istediğini bulamasa bile mutlu ayrılması farklı müşteri kazanmasına neden olur şu zamanda zaten mağaza vs bu gibi yerler bunun için kurs bile yapıyorlar misal benim çok hoşuma giden ürünü almamın büyük sebebi elemanların suratsız oluşu gıcık oluyorum başka bir yeri tercih ediyorum

bide ambiyans olmasi, yani arka taraftan radyodaki music sesleri iyi olabilir
music dediysemde ortami supheli hissettirecek bi music olmamali

Bu aslinda cok güzel bunu yapicam. Tavsiyen icin tesekkür ederim.

Satiş elemani konusunda bayagi bi bastiran oluyor yani genel olarak aldigim fikirler hep bu yönde. Birde ürünlerin secilebilirliği ve farklilik(soguk kahve'nin) dedigi gibi. Tavsiyeleriniz icin cok cok tesekkürler.

Ürün çeşitliliğinin yanı sıra kesinlikle karşılanmanın ve çalışanların etkisi bende çok büyük.Mesela ürünlerini çok beğendiğim ama çalışanlarına uyuz olduğumdan gitmediğim bir çok mağaza ve cafe var.

Geri