Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Konu sahibi son olarak 4826 gün önce görüldü
Elif Safak Aşk
Bu kitap beni etkilemenin ötesinde bir yere götürüyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Marc Levy Sonsuzluk İçin Yedi Gün

Tanrı ile Şeytan en sonunda bir konuda anlaşıp karara varırlar: Aralarında ezelden beri süregelen çekişmeye kesin bir son verecek, insanlığa ve dünyaya kimin hükmedeceğini bir daha değişmeyecek biçimde belirleyeceklerdir.

Marc Levy Sonsuzluk İçin Yedi Gün

Tanrı ile Şeytan en sonunda bir konuda anlaşıp karara varırlar: Aralarında ezelden beri süregelen çekişmeye kesin bir son verecek, insanlığa ve dünyaya kimin hükmedeceğini bir daha değişmeyecek biçimde belirleyeceklerdir.

Marc Levy'nin butun kitaplarini okudum.
Cok kolay okunabilen bir kalemi var :dusun:

Sonsuzluk icin yedi gunde cok guzeldi ama benim en cok sevdigim kitaplari "ilk gun" ve "ilk gece" :p bende bu ikisini tavsiye ediyorum :p
Zaten ilk kitabi okuyan ikinciyide okumak zorunda cunku hikayenin devami var :p

Marc Levy'nin butun kitaplarini okudum.
Cok kolay okunabilen bir kalemi var :dusun:

Sonsuzluk icin yedi gunde cok guzeldi ama benim en cok sevdigim kitaplari "ilk gun" ve "ilk gece" :p bende bu ikisini tavsiye ediyorum :p
Zaten ilk kitabi okuyan ikinciyide okumak zorunda cunku hikayenin devami var :p

evet bende hpesini okudum hatta son okuduklarim "ilk gün & ve ilk gece " idi süper yaziyor ama en sevdigim kitabi "Sizi Tekrar Görmek" tekrar tekrar okudugum bir kitap :)

Ben tavsiye etmediğim kitabı diyeyim adı duyulmuş siz onu okumayın bence :P dan Brown son sembol ay oku oku bitmiyor, zaten bir adamın 3 4 tane karaktere girmiş kafam karıstı sonunda öldü kurtardık :p Bide kim çıktı dersiniz aman demeyeyim yazarın yazılışını begenmedim zaten :p

Albert camus-dusus
Dostoyevski-yer altindan notlar
yusuf atilgan-aylak adam
Sabahattin ali-kurk mantolu madonna
Sabahattin ali-icimizde ki seytan
Franz kafka -milenaya mektuplar
Charles bukowski-ekmek arasi
Shakespare-hamlet

Hakan Günday'ın bütün kitapları.
Becca Fitzpatrick-Hush Hush Serisi (Fısıltı,Çığlık,Sessizlik,Final)
Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna
Charles Bukowski-Ekmek Arası
Maksim Gorki - ANA
Zülfü Livaneli-Serenad
Elif Şafak - Aşk , İskender
Ram Oren-Aşram
Khaled Hosseını- Uçurtma Avcısı , Bin Muhteşem Güneş.

Bunlar ilk etapta önerebileceğim harika kitaplar :)

Yok yea duygu yok duygu. Yani herşey çok yüzeysel anlatılmış falan. Öyle bi anlatıp geçmişler. Fazla abartılı bi hikaye. Ama filmini yapsalar izlerim bak.

Grinin Elli Tonu nu aldınmı? Zeyy

Yok yea duygu yok duygu. Yani herşey çok yüzeysel anlatılmış falan. Öyle bi anlatıp geçmişler. Fazla abartılı bi hikaye. Ama filmini yapsalar izlerim bak.

Grinin Elli Tonu nu aldınmı? Zeyy

İşte okusan geri kalanını o düşüncen gidecek bence :cici: filmi için görüşmeler yapılıyordu ama ne oldu bilemiyorum.
Onu da almadım eniştem de varmış alma dedi ama deyyuz hala vermedi bana :pat:

Her Şey Su ile Başladı

Helen Keller
· Aykırı Yayınları
· Basım Tarihi : 01 - 1999
· ISBN : 9758337041
· Sayfa Sayısı : 114
· Çevirmen : İpek van den Born
· Etiket Fiyatı : 7.50 TL

Helen Keller 1880-1968 yılları arasında yaşamış Amerikalı bir pedagogdur. Onu diğer pedagoglardan farklı kılan şey neredeyse doğuştan diyebileceğimiz kör, sağır ve dilsiz olmasıydı. O, insan beyninin gücünün de canlı bir örneği. Yaşamının ilk on dokuz ayında zihninde yer temiş tek bir sözcükten, ''su'' sözcüğünden yola çıkarak başardığı her şey -İngilizce, Almanca, Fransızca, Latince ve Rusça konuşabiliyordu- Beynin, kullanıldığı taktirde ne olağanüstü kapasitesi olduğunu gösteren bir mucizenin ifadesi. Bakan körler, işiten sağırlar ve konuşan dilsizlerle dolu olan bir dünyada o gören bir kör, duyan bir sağır ve kendini ifade edebilen bir dilsizdi. Helen Keller, yaşamı parmak uçlarıyla keşfetti... Azmiyle, yaptıklarıyla ve yarattıklarıyla milyonlarca insan için esin kaynağı ve başarı örneği oldu. Onun hayat hikayesini okuduğunuzda, ''zor'' yaşamınızı kolaylaştırma gücünün kendinizde olduğunu da keşfedeceksiniz. Tıpkı Helen Keller gibi.

Adam Fawer - Olasılıksız.

OlasılıkSız, Adam Fawer tarafından yazılmış ve 2005 yılında yayımlanmış bilim kurgu romanıdır. En iyi roman kategorisinin de aralarında olduğu çok sayıda ödül kazanmıştır. Kitap, David Caine'in bir takım deneysel tedaviler sonucunda kazandığı gelişmiş hesaplama yeteneği sayesinde, tahminlerinin geleceği görmek haline geldiğini anlamasıyla başından geçenleri konu almaktadır. Özet olarak kitabın kahramanı, Pierre-Simon Laplace'in yarattığı bir teori olan Laplace'ın şeytanı haline dönüşmüştür.

Adam Fawer - Olasılıksız.

OlasılıkSız, Adam Fawer tarafından yazılmış ve 2005 yılında yayımlanmış bilim kurgu romanıdır. En iyi roman kategorisinin de aralarında olduğu çok sayıda ödül kazanmıştır. Kitap, David Caine'in bir takım deneysel tedaviler sonucunda kazandığı gelişmiş hesaplama yeteneği sayesinde, tahminlerinin geleceği görmek haline geldiğini anlamasıyla başından geçenleri konu almaktadır. Özet olarak kitabın kahramanı, Pierre-Simon Laplace'in yarattığı bir teori olan Laplace'ın şeytanı haline dönüşmüştür.

george martin - taht oyunları güzel bir kitapdır,game of thrones dizisinin kitap halindeki eseridir..

Geri