Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Konu sahibi son olarak 4826 gün önce görüldü

Sen ve kitap okumak?
Ben forumu bırakıyorum.

Petrol Fırtınası.

tyu%C4%B1olkjmhngbvdsc.jpg

bunlarda ondan önce bitenler canım bu sene :p :dyg:

Şuan elimdeki kitap İlk Gün.

Pro Aklından Bir Sayı Tut'dan sonra 2.kitap Gözlerini Sımsıkı Kapat'ı da mutlaka okumalısın.1.den daha güzel

index.php

d4719e08-4718-43cd-8364-4bb703da1070.jpg

en son bu kitabı okudum:)

Buyuk-Vurus-Harlan-Coben__32559260_0.jpg

Sadece 4 günümü aldı :p harika ötesiydi. Diyaloglarda ki ince espirilere bazen katılarak güldüm şiddetle tavsiye ediyorum :)

MehmetAli Bulut-- Ruhun Deşifresi

Çatı arasında, kitaplarımı düzenlerken bulduğum

Ergun Göze - Bulunmuş Defterden Cuma Düşünceleri

Okuyorum, biraz taraflı gözlerle bakmış etrafa.

Ama güzel, her insanın bir düşüncesi
Her düşüncenin de bir cümlesi vardır değil mi?
E.E.

Enem ben en son o kadar çok kitap okudum ki :/

Hüseyin Su - Gülşefdeli Yemeni : Güzel kitap aslında eski-yeni çatışması var kitapta,eskiden güzel olan şeylerin gün geçtikçe yok olduğunu anlatıyor.

Mustafa Kutlu - Beyhude Ömrüm : Bu kitapta da adamın bir bahçe yapma hayali var onu anlatıyor ve de o dönemde köylerden kente göçlerden bahsetmiş.

Daha çok okudum paylaşırım yine :)

Şu an elimde bu kitap var.EfRaSiYaB ın hediye ettiği son kitap:srl:

416551

P. J. Parrish
ARKADYA YAYINLARI

Ya severek dinlediğiniz sıradan bir şarkı, bir gün ‘Ölüm Şarkı’nız olursa?

Beş farklı ceset… Beş farklı yer… Beş farklı kadın…

Aynı katil tarafından öldürülmüş olmaları dışındaki tek ortak noktaları, sarışın olmalarıydı. Birbirleriyle olan bağlantılarındansa kimsenin haberi yoktu. Ta ki gazeteci Matt Owens, gözlerini bir anlığına kız kardeşinden ayırana kadar…

Miami Beach’te yaşayan kardeşini ziyarete gelen Mandy Owens, bir gece kulübünde eğlendikleri sırada aniden ortadan kaybolur. Çok geçmeden eski bir otel odasında cesedi bulunduğunda, suçluluk duygusuyla mücadele eden Matt’in elinde katile ulaşmak için tek bir ipucu vardır. Kaçırıldığı saatlerde kız kardeşinin iPod’una yüklenmiş olan tüyler ürpertici bir şarkı ve onun sözleri.

Paris’te bir sevgili... Başını kestim...

Matt, bu ipucunun Paris’te işlenmiş bir cinayeti işaret ettiğini fark ettiğinde kendini kusursuzca kurgulanmış bir bulmacanın
içinde bulur. Peki, bir sonraki kurbanını seçmeden önce bu saplantılı katilin aklını okuyabilecek kadar zeki midir?

Artık duyduklarınıza inanmayın. Bu oyunda hiçbir nota, hiçbir şarkı göründüğü kadar masum değil.
“Bu katilin hastalıklı aklının içine girdiğinizde çok şaşıracak ve bu kitaptan sonra şarkılara bir daha aynı gözle bakamayacaksınız

Bütünün Bir Parçası / Steve Toltz

37022013415797352.jpg

Aşkı Cehenneme Attılar. - Hâşim Akten

necip fazıl kısakürek-çöle inen nur

Geri