Bir garip majik rüyasıyla karşınızdayım..
Rüyada da uyuyordum. Gözlerimi açtığımda kendimi bir denizaltı ülkesinin içinde buldum. Ütopik bir şehir olduğu düşünülen kayıp kıta Atlantis gibiydi. Karayip korsanlarından ret yiyen ahtapot kafalı adamla cem yılmaz karışımı bir süper kahraman Mr. Soyluppo ile hararetli bir savaşın içerisindeydi. Havada (deniz dibinden yukarıda) süren bu savaş bir ara karaya(denizin dibine) doğru indi ve western filmlerindeki silah çekme sahnesi gibi bir durum oluştu. Tam o sırada gerçekleşen her anı bir seyirci edasıyla izliyordum.
Uyandıktan sonra hatırladığım kadarıyla geçen diyalog şöyleydi;
Ahtapot Cem: Heheheeğü.. Diyarın en korkulan karanlık gücü, asırların Azrail'i, bu kıtanın gizemli hükümdarı, o benim yanımda.. onun kim olduğunu çok iyi biliyorsun Soyluppo! (Deniz fokurdamaya ve kayalar oynamaya başlıyor) o geliyor.. o! KARA SLİME SALİH.
Bu kara slime Salih karakterisi ise yutubdan aklıma yer edinmiş olan slime bağımlısı salih reyisin slime ile yek vücut olmuş hali olsa gerek.. Mr. Soyluppo ise.. tehlikeli ve derin bir siyasi karakter.. aras kargonun evime gelmesini istemediğimden, söylemiyorum. lşölghj
Mr. Soyluppo;
Demek sen de onların safında yer alıyorsun. Söyle! Kara slime Salih, seni kaç paraya satın aldılar? Söyle!!!!! Söyle bu teröristlerle nasıl iş birliği içindesin!! (parmağını sallar..)
Kara slime Salih;
Ben para için değil dostumun yanında olmak, seni devirmek için geldim.. Soyluppo..
Eski dostunun onu sırtından vurarak karşı safa geçtiğine gözleri ile şahit olan Mr. Soyluppo duruma çok üzülür. Tam "Bre teröristler! vatan hainleri! Defolun!" narası atacakken, göklerden gelen bir karar misali, jet hızıyla elinde g3 olan piyade kurt yere iner.
Piyade kurt;
Ergenekon auuu manas,
Dom perignon auuuu yetmişlik chivas..
(arkada ise yaşasın ırkımız, Çin'e bedel kırkımız. söylenir türkümüz.. dağlardan dağlara çalmaktadır.)
Kara slime salih ve ahtapot cem bu güçlü Türkiye sembolü(piyade kurt) karşısında korkuya kapılıyor ve ufaktan geri çekilerek kaçmaya başlarken uykumdan uyanıyorum.