Taverna

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü

4 saat sonra işe gidecek olmanın üzüntüsü bedenimi sarmış ve uykuyla savaşa düşmüşken bu nadide parçanın yayınlanmış olduğunu görmemin sevinci.. sözlerini yazdığı kadını (eşi) üstüne bir de klibinde oynatması değer kare değilde nedir?

Adını ne koyarsan koy;
dünyanın bütün kadınlarına böyle güzel erkekler denk düşsün.
var ol Güney abi.​

Uzun uzun yazma yetimi kaybettiğimi hiç bir zaman düşünmedim. Sadece gün geçtikçe evren üzerinde aklıma gelebilen her beşeri düşünceyi kaleme dökmenin bana bir getiriden ziyade külfeti olduğuna kanaat getirdim. o yüzdendir ki; genelde sıkılarak son verir ya da üşenirim. Bugün en son 2017 senesinde içtenlikle güldüğüm, salt anlamda altı dolu bir mutluluk yaşadığımı fark ettim, fark ettirdiler. ardından gelen bütün seneler bir yokuştan aşağı üzerine bindiğim freni boşalmış tır misali son sürat gidiyor, henüz çakılmadım. 2020 senesi gerçekten iğrenç başladı ve öyle devam ediyordu. özellikle temmuzdan beri kendi adıma inanılmaz yorucu bir süreçten geçtiğimi düşünüyorum. yaş aldıkça, her yeniyi aşarak eskittikçe anlıyor insan.. zihnim; işte dünya bu, dünya bu kadar ve sen busun diyor.

Şimdi ben buraya uzun uzun atlayabildiğim eşikleri, ardımda bıraktığım kişilikleri, beni "ben" yapan dönemeçleri dizmeye kalksam sahi kim okuyacak. ben okurum diyen arkadaşlarda müsterih olsun. senelerdir kendime -geçmişimi- yazıyorum. içimdeki guru hep ileriye dönük fakat ne zaman dışarı çıkar, ya da çıkmak ister mi? - sanmıyorum. çünkü dediğim gibi üşenirim ve başka insanların sıradanlığını tanımlamak her daim külfetli gelir.

Ben okurum'u bile yazdirtmayan insan da ne bilim .p

son dönemde kulak tadıma tümüyle hitap edebilen kendine has bir tarzı olduğunu düşündüğüm sanatçı.. var ol.​

Çivi çıktı
Manzaralar yakışıksız
Tarafını seç bir an evvel
Ben realiteden yana değilim pek şimdilerde
Yarının halini kim bilir ki
Tavrını takın sen incelirse kopacak belli ki bir şekilde
İncinirsin
Ayağımın altından kaymış gibi yeryüzünün kabuğu
Mümkün mertebe dik dururum

Belki de çok kritikti durum
Ateşle oynama başka bir meşgale bul
Al sana taş ve demir
Olmadı al kül çamur dikkatlice yap muhasebeni

Belli ki geçmişe geleceğe yol vermişsin
Kendine fark etmezlerden fark etmez seç

Bilakis kafan güzelken biletini kaybettiysen ikramiyeden bahsetme

Yapay çiçekler tarlasında mahsule daldık traktörle
Tüm günahlarına selam söyle
Mağlupları affetmezler
Yanar dönerlerin ortasında
Yolumuzu şaşırmak korkusuyla
İz de bıraktık en alasından
Ölmezsen kaybetmezsin

Bulutların sahibi yok tabii
Öyle ya ben daha kiracıyım
Ama yeryüzü bizim
Bundan eminim
Yerle bir etmeyin inancımı
Toprağa sığmadı başım
Gömdüm gökyüzüne
Üzerinizdeyim saklandım hiç fark etmez
Siz beni göremezsiniz artık

Sanal bir katil olduğunuzu varsayarsak öldürdüğünüz her masumun arkasından hesap sormaya kalkmaya devam ettiğiniz her an, iç sesiniz size döner; vicdan, tek taraflı mukayesenizin aciziyetidir. Söz hakkını aldıktan sonra söz vermek gibi ya da arkasından işkembeyle sallamak misali. bir takım yetkiler nezdinde ağır bastığınızı sandığınız her platformda, işin ucu tek taraflı diyaloga dönüyor ya da boş mahallenin kabadayılığına soyunuyorsa ne ederim kelam ne de veririm artık selam..

İnsanlar yaptığı hatayı bırak dile getirip özür dileyedursun, halı altı ederek bir de üstüne küstahça haklı olduğunu ima eder olmuş, muhatabım yok değil, muhatabım çok.. ki çok olduğundan genelleyebiliyorum. bir şeyleri tek taraflı sona erdirirken bile üslubumu eleştirenlerin, ima ettiğim soruların ve sorunların cevabını vermekten eksik olduğunu da görmüyor değilim. aksine kendilerine nefret saçmayı seviyorlar. hiç bir sebep ve sonuç -her zaman ki gibi- yazılmamış. oysa ki yeri (işine) gelince insanların yıllar önce ettiği küfrü ya da tavrı hatıralayabiliyorlar. ben de dönebilirdim mesela aylar önce prenses bir hanımefendiye esprili bir şekilde büyük harfli bir post attığım için terbiyesizlik yapma denilerek silinmişti hani.. sonra işin gerçekliği gün yüzüne vurunca özür dilemeye bile tenezzül etmemiş efendiler bir günlük gönül aldığını sanmıştı da kendince yapmıştı bir şeyler, sonra geri de almıştı. bütün bu olanların ve olayların dışında bir de pasif agresif arkadaşlar yok değil, sizi de biliyorum merak etmeyin. siz de yiyemediğiniz ciğere mundar diyengillerdensiniz. hatta imrendiğinizi kakalayanlardan, güneşi balçıkla sıvadığını sananlardan, kendi aklınızı anlaşılmaz olduğunu sanarak zeki göstermeye çalışanlardansınız. yazdığım konudaki kelimelerimin kararlılığı ve kanıtı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

1x (1).gifBak hele sakara, 1x (1).gifuyanığım ayağa 1x (1).gifYememiş baya 1x (1).gifgüzelim dayağı 1x (1).gifBuradadır sapı, 1x (1).gifgörünür kapı 1x (1).gifİte köpeğe 1x (1).gifyuttururuz hapı 1x (1).gifBaka bak baktın, 1x (1).gifbaka da kaldın 1x (1).gifYanlışa taktın, 1x (1).gifatağa kalktın 1x (1).gifKaymışsa gözün, 1x (1).gifyanlıştır sözün 1x (1).gifSatmışsan özünü, 1x (1).gifyersin sen sözünü 1x (1).gifSırada alır, 1x (1).gifbana da kalır 1x (1).gifSana da dalar, 1x (1).gifiti de salar 1x (1).gifYeri de yalar, 1x (1).gifgeçmez dakikalar 1x (1).gifBitmez vakalar 1x (1).gifBekleme gülüm 1x (1).gifSaniyeler zulüm 1x (1).gifYakışmaz ölüm 1x (1).gifSokakta dölüm 1x (1).gifÇıkmadı falım 1x (1).gifHapse salın 1x (1).gifÖcümü alın 1x (1).gifKelepçem kalın 1x (1).gifMaskeyle dalın 1x (1).gifBiri satar 1x (1).gifBiri atar1x (1).gif Biri katar 1x (1).gifBiri yatar 1x (1).gifGündüz içinde uyumalar 1x (1).gifUyuma yar 1x (1).gifZamanım var 1x (1).gifZamanı kar 1x (1).gifhatıralar 1x (1).gifGeride dur1x (1).gif Uzan uzan 1x (1).gifKuzu kuzu1x (1).gif Tuzu buza 1x (1).gifYanımda durma git1x (1).gif Uza uza1x (1).gif

Hayata bakışın1x (1).gif Güçlü duruşun1x (1).gif Kalleşe vuruşun1x (1).gif Gıda ve bakım 1x (1).gifPsikopat takım,1x (1).gif Sokağa yakınız 1x (1).gifUnderground akımız 1x (1).gifParlar hep çakımız 1x (1).gifBitedebilir,1x (1).gif yakadabilir1x (1).gif Hayatın önünde akadabilir1x (1).gif Bi kalleş sana bakadabilir1x (1).gif Aşk bela olup çakadabilir 1x (1).gifMücadele, 1x (1).gifdiren 1x (1).gifPolis ve siren 1x (1).gifNarkoza bağlanma, 1x (1).gifHayat bitiren1x (1).gif Radar hep açık1x (1).gif Gözler hep açık1x (1).gif Birgün yakar enfeksiyon arpacık1x (1).gif Hayatta kutun,1x (1).gif yaşama tutun1x (1).gif Herşeye sabır,1x (1).gif başka bir tavır1x (1).gif Gözlerim kanlı,1x (1).gif gömüldüm canlı1x (1).gif Varsa bi katım, 1x (1).gifterlidir atım1x (1).gif

Geri