tatildeyken hissedilen sonsuz neşe

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Babayı gidersiniz tatile. Günlük 100 dolar olsa otel sana gelişi 1650 lira o da bugün. iki kişi bir hafta 25.000. Osmangazi köprüsüydü 15 lira litreden benziniydi yolda ayvalik tostuydu OGS hgs dondurma süt mısır derken 30.000 minimum. Kredi kartı 10 tasit böl aylık 3 bin ödersin bir sene.

Olm hayatımızı skip attılar lan

Edit; senin tatil anlayışın bozuk, vizyonsuz herşey dahici lumpenin tekisin derseniz kalbinizi kırarım. Ne yapalım pazar günleri kamyon kasasında kilyosa mi gidelim karpuz alıp.

Gunler oncesinden heyecan ve mutluluk.. dönuse bir kac gun kalada mutsuzluk huzun. Ne yapalim vaziyet bu
Bu arada hotellerdede fiyat ucusu yasandi buyuk ihtimal bakalim seneye nekadar fark atar

Tatilde yorulur mu insan ben yoruluyorum

Çalışma hayatı yoğun ise tatile çıkmak çok büyük huzur veriyordu ve elbette bitmesi de üzücüydü ancak tatile çıkmak için zaman sınırlaması olmayınca, dönüş süresi konusunda da sorun yaşanmıyor.

Babayı gidersiniz tatile. Günlük 100 dolar olsa otel sana gelişi 1650 lira o da bugün. iki kişi bir hafta 25.000. Osmangazi köprüsüydü 15 lira litreden benziniydi yolda ayvalik tostuydu OGS hgs dondurma süt mısır derken 30.000 minimum. Kredi kartı 10 tasit böl aylık 3 bin ödersin bir sene.

Olm hayatımızı skip attılar lan

Edit; senin tatil anlayışın bozuk, vizyonsuz herşey dahici lumpenin tekisin derseniz kalbinizi kırarım. Ne yapalım pazar günleri kamyon kasasında kilyosa mi gidelim karpuz alıp.
hocam kıbrısın tam mevsimi , 2 yetişkin 3 gece 3 bin tl + uçak masrafı 1k desek = 4000tl sadece 300 dolarcık

neyse konuya dönecek olursak hayatımın emekli olacağım kısmına yaklaşıyorum ,o neşeyi falan yaşarız umarım. eskiden deniz kum güneş derdim şimdi konteynır ev + toprağa ayak basalım yeter adsjgds

Geri