tartışma yaratacak diye konuyu kilitleyen yetkili

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Tartışmanın dozunda ve olması gerektiği gibi yapılamamasının sonucu. Bi nevi erken teşhis.

En güzelini yapıyor. Tartışmanında b*kunu çıkarıyorlar. Münazara yapılırdı eskiden forumda ne güzel tatlış tatlış tartışılırdı.

Tartışma degil çekindikleri. Başınızı belaya sokmayın diye kilitliyolar

Konunun dışında bu sefer mevzu devam ediyor. Konuyu değil, bizi kilitleyeceksin

Tartışma degil çekindikleri. Başınızı belaya sokmayın diye kilitliyolar
yönetimi savunmak için kaç para aldın, çık söyle.
siyasi konular için dediklerine kısmen ucundan katılabilirim. o da kısmen. sayfalarca hakaretsiz, küfürsüz siyasi tartışmaların olduğu konular, esprilerin döndüğü, geyik yapıldığı konuların da kilitlenip, tartışmaların sonlandırıldığı gördü bu gözler. biraz zihniyet üstteki üyeyle asansörde kal ama sakın tartışma üzerine kurulu.

Ne zaman kavga olan bir konuya post atayım desem ben yazamadan kitleniyor, öyle apışıp kalıyorum, yazdığım postda gitmiyor. Ağız tadıyla bi tartışamadık olaylara dahil olmadık şurada ya. Kavga olduğunda hemen bildirim alsak bari.

eskiden adam gibi adminler vardı önce kendileri tartışma çıkarıp en son lafını soktuktan sonra konuyu tartışma yaratan konu diye kilitlerlerdi

yönetimi savunmak için kaç para aldın, çık söyle.
siyasi konular için dediklerine kısmen ucundan katılabilirim. o da kısmen. sayfalarca hakaretsiz, küfürsüz siyasi tartışmaların olduğu konular, esprilerin döndüğü, geyik yapıldığı konuların da kilitlenip, tartışmaların sonlandırıldığı gördü bu gözler. biraz zihniyet üstteki üyeyle asansörde kal ama sakın tartışma üzerine kurulu.
Demek tartışa istiyorsun bebeğim :D takım poşet dağıttı diye mi gerginsin

eskiden adam gibi adminler vardı önce kendileri tartışma çıkarıp en son lafını soktuktan sonra konuyu tartışma yaratan konu diye kilitlerlerdi

Bu benim ya...
Silistre ile tartışmaya girerdim o da hep bel altı saldırırdı. Son cümleyi ben yazıp konuyu kilitlerdim. asdfghjk

Tartışma yaratacağı için değil de kavga ortamına zemin hazırladığı fark edildiğinde genelde kilitlenirdi çünkü eninde sonunda birileri uzaklaştırma alacak demektir.

Geri