Tarçınlı Türk Kahvesi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Tarçının kan şekerini düşürdüğü ya da dengelediğini biliyordum ancak kahveli halini hiç denemedim ayrıca yağ yakımını da ilk kez duydum. Tarçını sevdiğim için ilk fırsatta denemeye çalışacağım.

Tarcini da hic sevmem, guzelim seylerin tadini hep mahvediyor bu diyet zimbirtilari :D

Ben tek bir yiyecekle yag yakiminin arttigina inanmiyorum, ona gore hem beslenmeyi hem sporu hayatina sokmak lazim.

İçtim bugün hatta arada içerim ben :d

Dün Tarçınlı Salep içmiştim. Şimdi tartınsam, dün kaç kiloydum bilmiyorum. Ama yağ yakmak için güzel yöntemler var. Kahvelisini de bir gün denerim tabi ki. Yenilikler denemeye hep bayılırım. Sonuç her zaman iyi olmasa da.:)

kahve metabolizma hızlandırır.
tek başına yağ yakıminda çok etkili değil diye biliyorum.
egzersiz yapmanız sart

Sürekli kullanımı başta karaciğer olmak üzere pek çok organda hasara neden olabiliyor. Dikkatli kullanmak lazım.

Şekerlisini severim ama tarçınlı olanını ilk kez duyuyorum, onu da denemek isterdim tabii ki.

Tarçının kan şekerini düşürdüğü ya da dengelediğini biliyordum ancak kahveli halini hiç denemedim ayrıca yağ yakımını da ilk kez duydum. Tarçını sevdiğim için ilk fırsatta denemeye çalışacağım.
Denemeyi unuttum ancak bugün itibari ile başlayacağım.

Tarçın sayesinde Türk kahvesinin acılığı da azalacağı için yanında çikolata, lokum v.s tüketmeye de gerek kalmayacaktır.

kahveyi şekersiz daha içilebilir kılıyo mudur acaba :emoji_thinking:

kahveyi şekersiz daha içilebilir kılıyo mudur acaba :emoji_thinking:
Ben bugün bir denedim. Arada değişik şeyler deneme perisi geliyor. Yani acılığı kırıyor gibi. Tabii sürekli tüketilmemesi öneriliyor. Bak sana bir kahve önereyim. Bimde sponsor ürün olarak satılıyor. Her zaman da bulunmuyor. Çikolatalı naneli kahve içimi yumuşak ve hafif tatlımsı. Sert değil deneyebilirsin.

1702845089248.jpeg

Ben bugün bir denedim. Arada değişik şeyler deneme perisi geliyor. Yani acılığı kırıyor gibi. Tabii sürekli tüketilmemesi öneriliyor. Bak sana bir kahve önereyim. Bimde sponsor ürün olarak satılıyor. Her zaman da bulunmuyor. Çikolatalı naneli kahve içimi yumuşak ve hafif tatlımsı. Sert değil deneyebilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 90178
ayy teşekkür ederim çiçeğim<3
naneli olması biraz düşündürdü gerçi… ama bir bakayım, bulursam alayım da deneyeyim

Geri