Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dene ve buradan paylaş. Kötüyse ben denemeyim.Kırk yıllık “Türk Kahvesi” aşığıyım tarçınlıyı yeni duydum.
Ben aroma türk kahvesinde sevmiyorumDene ve buradan paylaş. Kötüyse ben denemeyim.
Peki, ama şu an evde Tarçın yok. İleride bir zaman denerim.Ben aroma türk kahvesinde sevmiyorumsiz deneyip paylaşın lütfen ?
Kırk yıllık Türk KahVesi aşçısıyım diye okudum.Kırk yıllık “Türk Kahvesi” aşığıyım tarçınlıyı yeni duydum.
Denemeyi unuttum ancak bugün itibari ile başlayacağım.Tarçının kan şekerini düşürdüğü ya da dengelediğini biliyordum ancak kahveli halini hiç denemedim ayrıca yağ yakımını da ilk kez duydum. Tarçını sevdiğim için ilk fırsatta denemeye çalışacağım.
Ben bugün bir denedim. Arada değişik şeyler deneme perisi geliyor. Yani acılığı kırıyor gibi. Tabii sürekli tüketilmemesi öneriliyor. Bak sana bir kahve önereyim. Bimde sponsor ürün olarak satılıyor. Her zaman da bulunmuyor. Çikolatalı naneli kahve içimi yumuşak ve hafif tatlımsı. Sert değil deneyebilirsin.kahveyi şekersiz daha içilebilir kılıyo mudur acaba![]()

ayy teşekkür ederim çiçeğim<3Ben bugün bir denedim. Arada değişik şeyler deneme perisi geliyor. Yani acılığı kırıyor gibi. Tabii sürekli tüketilmemesi öneriliyor. Bak sana bir kahve önereyim. Bimde sponsor ürün olarak satılıyor. Her zaman da bulunmuyor. Çikolatalı naneli kahve içimi yumuşak ve hafif tatlımsı. Sert değil deneyebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 90178