kült ablası
Altın Üye
-
-
-
-
niye dışlanıyorm mesajlarım neden gitmiyor......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet devam ediyor bi ara sildim tekrar yükledim sonra o zamandan beri gitmiyorHilal problem devam ediyor mu?
Bana internet bağlantısı sorunu olabilirmiş gibi geldi.
Problemin olup olmadığını, bir de Wi-Fi bağlantısından 3G veya 4G'ye geçerek deneyebilirsin.
evet devam ediyor bi ara sildim tekrar yükledim sonra o zamandan beri gitmiyor
![]()
Bu nick ile denedin mi? Noktalı olan
yöneticiler cort. İyi ki varsın embesilNiye bı yöneticiye ulasimiyom iyi ki de başlığı yanlış yazdım
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emrenin işidir bunlar yazıklar olsunbeyler kızı neden banladınız çizgi gözüküo nick üzerinde ?
emrenin işidir bunlar yazıklar olsun
Pilavlı sohbet düzenlicez katılmak isteyenler Embesil'e şeyapsın.
Pilavlar benden, çayları Grifikir'e kitleriz, yani o şeyapar. 20 teyle alsak kişi başı sohbetten sonra içmeye gideriz iyi olur, ben ayarlarım raad ol.Rezervasyon için ücretleri bildirdin mi hacı el mastor berad bey. Hayır yani bize gelişine verirsek avucumuzun kaşıntısı gözümüze vurur!
Pilavlar benden, çayları Grifikir'e kitleriz, yani o şeyapar. 20 teyle alsak kişi başı sohbetten sonra içmeye gideriz iyi olur, ben ayarlarım raad ol.
O bulaşığa bile tafra yapabilir, Gamer yeni geldi o halleder.Bulaşık tafralı afranın olsun mu?