Tapatalk Konu açma ve Video & Resim ekleme.

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Forum dan bir kaç arkadaşım bu konuda sıkıntı yaşıyormuş tapatalk uygulaması üzerinden konu açma ve video & resim eklemeyi resimli olarak göstericem umarım yardımcı olur :)

yapamayan arkadaşlar bu konu altından sorularını bana yöneltebilirler.

VY7mpZ.jpg

nrDZYV.jpg

v4DrYz.jpg

1doqjj.jpg

L36mdo.jpg

Not:Video sıkıştırma sonrası bazen yükleme ekranına geçmiyor bu gibi durumlarda videoyu tekrar seçin bu işlemi bazen 1-2 kere tekrarlamanız gerekebilir.

Diğer önemli bir nokta ise video yükleme sırasında bazen sorun yaşanabiliyor donabiliyor bu gibi durumlar da tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Pentagram Abaris

Resmi cok buyuk atmasa cok guzel tapatalktan konu acmak.

Hacı bende şuan problem var tapatalk ile foruma giremiyorum ne sıkıntısı var bilmiyorum tekrar indirmem lazım üşeniyom :D

Hacı bende şuan problem var tapatalk ile foruma giremiyorum ne sıkıntısı var bilmiyorum tekrar indirmem lazım üşeniyom :D

önce tapatalk dan bir hesap açıp sonra forum üyeliğin ile giriş yapıyorsun program çok sağlıklı değil önce bunu söylemek de fayda var stabil çalışmıyor kimi zaman saçma sapan hatalar alabilirsin biraz sabırlı olmalı ve sürekli denemelisin :)

önce tapatalk dan bir hesap açıp sonra forum üyeliğin ile giriş yapıyorsun program çok sağlıklı değil önce bunu söylemek de fayda var stabil çalışmıyor kimi zaman saçma sapan hatalar alabilirsin biraz sabırlı olmalı ve sürekli denemelisin :)

Telefondan foruma girmeyi bıraktım :o1:

be nim tapatalk böyle değil. ..yardımcı olamadığın için teşkür

dönerci kedi

Ay ne düşünceliiiii

Tşkler deniyecem,bakalım olacak mı.

Geri