nedebenmecnun
Gümüş Üye
benim neyim eksik....
tamam sen de gel :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim neyim eksik....
uygun gibi şimdilik, aksi bir durum olmazsa gidelim. kalabalıklık durumu nasıldı? okullar da tatil ya çoluk çocukBiraz spontan gelişti, cumartesi okeysen gidek :d
Bence aşırı kalabalık olur cumartesi :suygun gibi şimdilik, aksi bir durum olmazsa gidelim. kalabalıklık durumu nasıldı? okullar da tatil ya çoluk çocuk(((
uygun gibi şimdilik, aksi bir durum olmazsa gidelim. kalabalıklık durumu nasıldı? okullar da tatil ya çoluk çocuk(((
sabah erken buluşup, kahvaltıdan sonra damlamak gerek hemen.az kalabalık içerisi evet. bir de giriş biletini online almak gerekiyor kapıda sıraya girmemek için.
Bu ara aşırı popüler birde öğrenci indirimi felan bence sıkıntı bu tatil zamanında başka zamana ayarlayın belki bende gelirim tabi programımı ayarlayabilirsemsabah erken buluşup, kahvaltıdan sonra damlamak gerek hemen.
doğru @İnanna biz, birkaç sefer yeltendik ama kalabalığı duyunca çekimser kaldık. anlaşılan kalabalık azalacak gibi değil, bir an önce gidip görmek gerek.
sen geliyorum de biz tekrar tekrar gideriz merak etme. di mi @nedebenmecnun ?????Bu ara aşırı popüler birde öğrenci indirimi felan bence sıkıntı bu tatil zamanında başka zamana ayarlayın belki bende gelirim tabi programımı ayarlayabilirsem![]()
İşte buna çok sevindimmmmmsen geliyorum de biz tekrar tekrar gideriz merak etme. di mi @nedebenmecnun ?????