Tanrının dünyaya kötülüğü..

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Uzun bir süredir o çok mükemmel yaratıcımıza dua etmiyorum..eskiden bazıları kabul olurdu.sonra baktım ki tecavüze uğrayan çocukları ihmal ediyor kendimce meşgul etmeyim diye düşündüm.yoksa merhametinden,gazabından şüphemiz yoktur.

İzmir'de bir tandır çukurunda elleri bağlı şekilde ölü bulunan Eymen bebeğin annesi ve sevgilisi tutuklanmıştı. Annenin sevgilisi Serkan Elçetin'in telefonunda yapılan inceleme sona erdi. Telefonda, bebeğin istismara uğradığı görüntüler bulundu. Ayrıca Eymen bebeğin başka insanlara satıldığı da ortaya çıktı.​

BE9DB606-73F3-4261-B03B-60291DCCC17C.jpeg

Benim bi beklentim yok zaten.önemli olan mağdurların intikamını alacak birinin çıkmasıdır umudumuz bundan ibaret..

Tanri Türk'e Yar olsun.Kehkeh

Kendine acimazsin bebene de mi acimadin?

Tanri ile pek alakaları yok zaten. Hem cahil hem de boşa yaşayan insanlar. Tanrıya inanmayıp tanrı da suç aramak anlamsız hacı. Olsa da olmasa da ki yok hiç bir şey farketmez. Meramını zaten kur-an da anlatmışlar zamanında yazanlar. Yapabileceğin 2 şey var. Ya bu tarz insanlara karşi merhamet göstermeksizin cezalar verip suç işleyecek insanları daha caydırıcı cezalar ile korkutucaksın (ben bu tarz suçları , tecavuzculeri vb insanları engizisyon mahkemelerinde kullanılan işkence yöntemlerinde ya da her hangibir virusun ilacı için denek olarak kullanılmasından yanayım. Tıpkı tecrit gibi bir yer de tutup işlediği suçu öldürmeden sürekli tekrarlayacaksın. Ama adaletin nedenli işlediği bir ulke de bunu yapmanın çok ağır sonuçları olucaktır.

Ya da hak din olan islamda ki gibi "cocugun kaderi buymus bu bir imtihan o ebeveynler de bu imtihanin parcasi , allah bu yuzden mudahale etmez aklını kullansın diye kullar. Odul ve cezanın çarkları için gereken bu "camilerde de dediği gibi "tutasiniz dige size ogut verirler" diğip vicdan masturbasyonu yapıcaksın.

Geri