Tanrı eşeği yarattı ve dedi ki...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erkekler işimiz zor..

Allah eşeği yarattı ve ona dedi ki sen bir eşek sin ,sabahtan akşama kadar yorulmadan çalışacaksın ve ağır yükleri sırtında taşıyacaksın,ot yiyeceksin , az akıllı olacaksın ve 50 yıl yaşayacaksın ,eşek cevap verdi 50 yıl böyle bir hayat için çok fazla lütfen bana 30 yıldan fazla verme dedi ve öyle oldu,.

Allah köpeği yarattı senin görevin insanları ve onların mallarını korumak olacak ve onların artıklarını yiyeceksin ömrün 25 yıl dedi köpek cevap verdi Allahım 25 yıl bu hayat için çok fazla bana 10 yıl ver yeter dedi ve öyle oldu.

Allah maymunu yarattı ve dediki sen birr maymun sun ağaçlarda sallanıp bir aptal gibi davranacaksın, insanları eğlendireceksin ve 20 yıl yaşayacaksın ,maymun cevap verdi Allahım böyle bir hayat için 20 yıl çok fazla bana 10 yıl ver yeter dedi ve öyle oldu.

Ve Allah erkeği yarattı, ve ona dediki sen erkeksin dünyada yaşayacaksın ve tek rasyonel düşünecek canlı sen olacaksın, diğer yaratılmışlara zeka nı kullanarak hükmedeceksin dünyayı yönetecek ve 20 yıl yaşayacaksın erkek cevap verdi Allahım erkek olmak için 20 yıl yetmez bana eşekten artan 20 yılı,köpekten artan 15 yılı ve maymundan artan 10 yılı da ver ,Allah bunu kabul etti

Ve erkek 20 yıl ekek kalarak yaşadı,ve evlendi 20 yıl sabah akşam eşek gibi çalıştı ve çocukları oldu 15 yıl köpek gibi yaşadı evi korudu aileden artanları yedi, sonra ilerleyen yaşında 10 yıl maymun olarak yaşadı aptal gibi davrandı ve torunlarını eğlendirdi bugüne kadar böyle geldi.

Alıntı

Geri