Tam Bir Günah Yuvası

Konu sahibi son olarak 2661 gün önce görüldü
Allah kabul etsin kardeşim ama bende zannetmiyorum öyle orucunun bozulacağını kasten yaptığın birşey değil sonuçta günah yuvası derken kadın hastalıkları hastenelerinin çoğunda öyle bir günah yuvası durumu var zaten :D sen tahminen ya zekai tahir de ya zübeyde hanımda çalışıyorsun oruç dışında daha göreceğin çok şey var :) ikiside hemen hemen aynı kadrosuna kadar iyi bilirim :)

Oncelikle Allahım ibadet lerini kabul etsin. Ama bunu yapmayın ya insanların gözünde ıslamiyeti çok zor ocu gibi gosteriyorsunuz. Madem insanların cehenneme girmesini seyretmek istemiyorsun neden insanların ayıbıni burada paylaşıyorsun ya settar ismi Allah (cc) örtücü olmasıdır bir yerde okumuştum Rabbim demiski ben bile kulları min ayıbını yüzüne vurmuyorum size ne oluyor diye herkes cenneti cehennemi biliyor kimin kalbinde ne var ne yok bilemeyiz ki tutmadıgimiz o kadar farz ve o kadar sünnet varken ne ben islami açıdan üstünüm diyebilirim ne sen nede başkası hicbirimiz Rabbime layık değiliz ona bakilirsa ama dedigim gibi bu Allahla kulunun arasında Namazda en temel farz değilmi kılmayanlar kafir o zaman ama sen Biliyormusun bir fahisenin bir köpeğe kuyuya inip şu verdiginden ötürü cennete girdiğini ? Yani dicem o ki Rabbimin merhamet çok büyük buna akıl sır ermez ama bunu sorgulayamayizda önce hepimiz kendimize bakalım dört dörtlük olabiliyomuyuz olursak bile elestiremeyiz ama ıslamiyete sevk olmasına vesile olabiliriz. Oy çok uzattım lafın kısası senide eleştirmiyorum sadece herkesin günahı da sevabı da kendine inş Rabbim hepimizi defteri sağ tarafından verilen kullarından eyler kardes hadi kendine iyi bak hayırlı ramazanlar

tek kusurları oruç tutmamak olsa yine iyi
konuşmayı bilmeyen öküz personel çok hastanede

Eskaza o hastanelerden birinde çalışsak her açıdan fişlencez demekki :D

bu arkadaş belli ki ilk defa insan içine çıkmış :/

din adamının oğlu olarak bilmeniz gerekiyor kasten kokuyu içinize çekmedikçe oruç bozulmaz ki ...

bende oruç tutuyorum benim çalıştığım yerde o kadar kişiden taş çatlasın 10 kişi tutuyoruz ama bu bize eleştirme hakkı vermior ya da günah deme hakkı ve bir din adamının oğlu olarak bilmeniz gerekiyor ki dinimizde günahı sevabı sadece Allah bilir kimseye laf etmemiz gerekiyor her koyun kendi bacağından asılır sen orucunu tut nefsine sahip çık Allah kat kat sevabını versin ama ben şuna inanıyorum ki oruç tutupta tutmayanlara saygısı olmayanlar tutmayanlardan daha çok günaha giriyorlar... Allah tüm oruç tutanların orucunu kabul etsin ...

dört dörtlük müslüman mısın kardeşim ? değilsin hiç kimse değil ne dört dörtlük müslümanız ne de dört dörtlük insanız bırakın da herkes ibadetini içinde yaşasın yok o şunu yaptı yok o bunu yapmadı bu müslümanlığa yakışmıyor kimse kimsenin ibdetini sorgulayamaz kanımca.

böyle içeriğe böyle başlık!! insanın hevesini kursağında bırakıyonuz ya. ben de sandım hastane başhekimi kameralardan gizli hemşirelerle hatta gelen giden hastalarla işi pişiriyo. türlü entrikalar kurmuştum ya lanet olsun sabah sabah kırdınız lan beni!!!!! banlayın la şunu Lethe EmRe

hele hele yobazın laflara bak hele. askılıymış da miniymiş de oruç tutan yokmuş da...sanane ulan :D

İsteyerek yapmadığın için bozulma durumu olmaz. Oruc tutmayana, mini etek, askılı giymesi de Allah ile kulu arasındaki meseledir. Herkes kendinden sorumludur.

Oo, mahalle baskısı, alırım bi dal...ve görüyorum ki, aynı baskıya da -konu sahibi olan-siz maruz kalacaksınız. Güneşli bir gün, hafif sis var ama dağılır. Yani, güzel bir gün. Ne yapalım öyleyse, şahsi görüşüm, sizi bu düşüncelerinizle yalnız bırakmaktan yana. Çünkü güzel bir gün bugün.

Cehennemde yanmamızı izlemek istemiyormuş arkadaş.Bu ne kendinden eminlik daha kokuyu içime çeksem orucum bozulur korkusu yaşıyorken ..

Arkadaşım bence yanlış saymışsın 3 kişi değil bizim arkadaş o hastanede diyetisyen o tutuyor, onu da say, okeye dördüncü olunur :honk:

Çalıştığım Hastanenin ismini söylesem şimdi olmayacak neyse.

kırk yılın hastane çalışanıyım böyle günah yuvası görmedim

Geri