Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O barajlarda öğrendim yüzmeyi, Adana'nın göl ve kanalları meşhurdur zaten, şimdi birçok yüzme havuzu açıldı, belediyenin açtıkları da var. Şimdi bizim gençlik yıllarımız gibi değil Adana daha sakin.Ne balıklaması, ayağım yere değsin diye her an kontrol halindeyim.
O bile kâfi.
Oğlanlarım çok iyi yüzücü ve atlayıcıdır ama, her şey zamanında öğrenince gelişiyor.
Bu arada @Run, Seyhan Barajı kanalına atlayayım deme sakın.![]()
90'lı yılarda komşumuzun 16 yaşındaki oğlu o kanalda boğulmuştu, her yıl ölüm haberleri olurdu.O barajlar da öğrendim yüzmeyi, Adana'nın göl ve kanalları meşhurdur zaten, şimdi birçok yüzme havuzu açıldı, belediyenin açtıkları da var. Şimdi bizim gençlik yıllarımız gibi değil Adana daha sakin.
yaz dururken kışı seçen akıl hastasıdırŞey dicem. Ben havuzda da yatıp uyuyom.Bırakıyorum kendimi suya güneşin altında.
Yaz gelsin nolur. Yoksa cidden Bali ye taşıncam

kskadjkshd ben küçükken babam fırat nehrine atmıştı beni yüzmeyi öğreneyim diye alabalık gibi yüzeriz sağolsun sayesinde behlülün atlayışı falan ne ki benim atlayışın yanında...