Sözlük Suya balıklama atlayamayan insan

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ben de balık değilim... insan gibi dümdüz girerim suya, atlamasız. hühüh evet zaten atlayamam, orasını karıştırmayalım.

Ne balıklaması, ayağım yere değsin diye her an kontrol halindeyim.:)
O bile kâfi.
Oğlanlarım çok iyi yüzücü ve atlayıcıdır ama, her şey zamanında öğrenince gelişiyor.
Bu arada @Run, Seyhan Barajı kanalına atlayayım deme sakın.:)

Ne balıklaması, ayağım yere değsin diye her an kontrol halindeyim.:)
O bile kâfi.
Oğlanlarım çok iyi yüzücü ve atlayıcıdır ama, her şey zamanında öğrenince gelişiyor.
Bu arada @Run, Seyhan Barajı kanalına atlayayım deme sakın.:)
O barajlarda öğrendim yüzmeyi, Adana'nın göl ve kanalları meşhurdur zaten, şimdi birçok yüzme havuzu açıldı, belediyenin açtıkları da var. Şimdi bizim gençlik yıllarımız gibi değil Adana daha sakin.

O barajlar da öğrendim yüzmeyi, Adana'nın göl ve kanalları meşhurdur zaten, şimdi birçok yüzme havuzu açıldı, belediyenin açtıkları da var. Şimdi bizim gençlik yıllarımız gibi değil Adana daha sakin.
90'lı yılarda komşumuzun 16 yaşındaki oğlu o kanalda boğulmuştu, her yıl ölüm haberleri olurdu.
Ah gençlik, Adana sıcağında bir uğrayan olurdu ne yazık ki.

Suya girme amacı serinlemektir.
15 metreden atladığım videolardan kolaj yapıp kızlara gönderiyorum. Havam oluyor.
benim amacım da bu.
eğer bi numarası yoksa atlamayı bırakayım kızlar.

Ben suya atlamıyorum
Banu alkan gibi ayak parmak uçlarımı ıslatıyorum gayet kibar ve de elit bir şekilde..

yüzüstü göbek üzeri de atlamasın mümkünse sessiz usulca bir şekilde girsin
havuzda gayet keyifli oluyor ayaklar baya öne geldiğinde taklaya evriliyor

Moonsault ile giriyorum ben.

Şey dicem. Ben havuzda da yatıp uyuyom. :emoji_disappointed_relieved: Bırakıyorum kendimi suya güneşin altında.
Yaz gelsin nolur. Yoksa cidden Bali ye taşıncam

1840'lı yıllardan beri, Adana - Tepebağlıyız, iftihar ederim buranın yerlisiyiz. Avrupai bir şekilde yetiştirildim, bana habuza girerken asla tehlikeli atlamalar yapmamam ve sadece havuz merdivenini kullanarak, etrafa su sıçratmadan suya girmem tembihlendi.

Ben atlayamam, kusura kalmayın.

@Aze ve @angie
İkisi de balıklama atlayamaz..
Aze'nin büyük büyük dedesi Berlin olimpiyatlarında iki parande, üç salto ile suya girmişti..

@Aze ve @angie
İkisi de balıklama atlayamaz..
Aze'nin büyük büyük dedesi Berlin olimpiyatlarında iki parande, üç salto ile suya girmişti..
kskadjkshd ben küçükken babam fırat nehrine atmıştı beni yüzmeyi öğreneyim diye alabalık gibi yüzeriz sağolsun sayesinde behlülün atlayışı falan ne ki benim atlayışın yanında...

Bir kaç kez boğulma tehlikesi geçirmiş biriyim. Suyun ışığı kırması nedeniyle oluşan sığ görünümüne aldanmıştım her seferinde.

Geri