Survivor'da Araba Ödülü Yüzünden Kavga Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet

Emektar Üye
67. bölümü ile ekranlara gelecek olan Survivor'da ödül mücadelesi devam ediyor. Fragmanı yayınlanan bölümde geçen hafta Atakan'ın kazandığı araba ödülü ise Yusuf ile aralarında tartışmaların çıkmasına yol açacak.

ATAKAN İLE YUSUF ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK

Bu akşam Survivor'ın 67. bölümü ekrana gelecek. Yeni bölümde iki takım haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele verecek. Yarışmacılar ellerindeki sopalarla birbirlerini suya atmaya çalışacak. Yarış esnasında Atakan ve Yusuf arasındaki gerginlik tavan yapacak.

Survivor'da Araba Ödülü Yüzünden Kavga Çıktı
SURVIVOR'DA ARABA GERİLİMİ

Geçen hafta araba ödülünün galibi Atakan'dı. Yusuf, Emre ve Atakan araba ödülüne çıkmadan önce ödülü 3'e bölme kararı aldılar. Yusuf yeni bölümde Atakan'ın gereksiz yere Emre ile kavga çıkardığını söyleyerek bunun araba için olduğunu söylüyor. Emre ise kimseden bir şey istemediğini huzur istediğini belirtiyor. Atakan'ın bu sözlere ne karşılık vereceği ise en çok merak edilen konular arasında.

Alıntı

Sanem

Emektar Üye
Geçen yıla kadar heyecanla beklerdim survivor tutkunuydum, artık hiç takip etmiyorum eski tadı kalmadı

Yazgı

Bronz Üye
Bir kız vardı kaybettiği için ağlıyordu bir kaç gün önceydi sanırım.Bir insan kendine ait olmayan bir şeyi kaybettim diye ağlar mı? Ne çok kıymet veriyoruz aslında hiç bizim olmayan şeylere.

Goemon

Üye
normal bu aralar reytingde iyi gidemiyorlar sanırım illa birşey olcak :)

Chen

Altın Üye
Hiç tv izlemem yaklaşik 4 yıl oldu inş bozulmamıştır orada öylece duruyor tv miz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt