survivor 2016 muhabbet başlığı

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Bu Semih'i ilk kim dövecek merak ediyorum

Yılmaz morgül kaç defa ağlayacak sayacağım.

Hiç izlemedim bu sene boştayım diye izleyecektim bu sefer de oyun oynuyorum yine izleyemicem . bütün geyikleri kaçırıcam diye üzülüyorum .

serkan kekosu baya baya artislik yaptı orda ben bile içimden artise bak dedim o an, semih haklı üzerine geliyorlar çocuğun.

Bunlar ilk günden kulis yapmaya başladı, birbirlerinin arkasından yardıran yardırana.. 1 gün bile sabredemediler birbirlerine, gönüllüler çabuk dağılır.

yalnız yıldan yıla erkeklerdeki kıllılık seviyesi düşüyor. ne sürüyorlar acaba biz de nasiplenelim, nihalde bile daha fazla kıl var.

bu efecan neyin nesi be masallah pek yahusuklu :p

Semih'e karaktersiz falan diyorduk adadaki diğer erkekler daha karaktersiz çıktı. 3-4 kişi bir olup adama saldırdılar. İçimden gelmese de Semih'i destekliyorum, zorla Semih destekçisi yaptılar beni.

Nagihan'ın bayan olduğuna emin mi bu Acun, bayan yarışmacı olarak yarışıyor ama ben emin olamadım.

Yilmaz morgulu neden koymuslar her yil bir tane top koymaktan bikmadi mi acun? :T:

bi kişiye elbetteki 5 kişi saldırmamalı fakat
semih burayı ütopya zannedip bildiğini okuyor daha çok kavga ederler
favorim atakan

Nagehan bildiğin erkek fatma. Ne itici biri yahu bi bayana yakışmayan hareketler milletin üstüne yürümeler felan. Karşında ki erkek sinirine mağlup olup koysa tokadı bu sefer kamuoyu linç eder adamı...

Semih çok tilki . İşler onun açısından iyi gidiyor , kolay kolay elenmez.

Son olarak Eda sen süper bir şeysin. Aşığım sana :D :p

Şu Semih'i ütopyadan beri izliyoruz tam bitti ekranda görmeyeceğiz rahatlayacağız derken adam survivor a çıktı böyle bir gıcık bir tip olamaz Allah'ım sen sabır ver.s.s

Şu Semih'i ütopyadan beri izliyoruz tam bitti ekranda görmeyeceğiz rahatlayacağız derken adam survivor a çıktı böyle bir gıcık bir tip olamaz Allah'ım sen sabır ver.s.s

yavaş yavaş sakal okşamalı sallana sallana konuşmaları yok mu bi de:S
ben kurretülaynıda bekliyordum yanında tek kaldı orda

yavaş yavaş sakal okşamalı sallana sallana konuşmaları yok mu bi de:S
ben kurretülaynıda bekliyordum yanında tek kaldı orda

aman yarabbim facia olurdu resmen.s bütün survivor izleme hevesim kaçardı. Ütopyayı semih ha elendi ha elenecek diye durmadan takip ederdim sonuna kadar o pis pis sakalını okşamalarını izlemek ve muratın reis lafını duymak zorunda kaldık. Şimdide kendine yardakçı bulmuş reis diye dolanıyo arkasında gizem miydi adı hatırlamıyorum :/

gizem iyi bi kız ya kullanır onu yanında kalırsa
ütopyada hep tartısma laf sokma vardı alıskanlıgı ondan semihin
atakan bu survıvor almalı

Yemeğini yere dökerim yerden yalarsın dediler la Semih'e..

Geçmiş survivor'ları da izledik böyle bir şey olmadı, her gün kavga eden yarışmacılar bile kavgalı olduğu halde ortak yemek yiyorlardı, yemeğe birbirlerini davet ediyorlardı. Bu efecanla, serkan ikilisine kıl oldum. Semih'in üstüne oynuyorlar kendilerince iyi yaptık havasındalar ama yanlış hamle yaptılar.

o yere yemek döküp yalarsın mevzu cok sinirlendirdi benide
her ne sekilde olsun bi insana hayvan muamelesi yapamazsın orda
1 kişiye 5 kişi saldırmak hele adamlığa sığmaz
semih yinede iyi baş etti fakat tek nereye kadar orayı ütopya sanmasına uyuz oldum
direkt önyargılı gelmişler zaten semihe ütopyadan kıl kapıp e buda onlara

Geri