Survivor 2016 Avatar Atakan

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Bir beğenmeyen ben miyim? :) Hiç bir şekilde beğenmiyorum. Hızlılığına diyecek yok tabi de konuşma şekli, takım içerisindeki hareketleri bana itici geliyor. Oyunu aldıktan sonraki hareketi zaten tamamiyle itici bana göre, birilerine özenmişlik seziyorum.:)
Lakin fazlasıyla hızlı yarışmacı. Hız oyunlarında uçuyor adeta.

oyun kaybedince ağladı ağlayınca daha yakışıklı oldu :( onun bana ihtiyacı var bunu hissediom :)))

Artist olmasa hoş çocuk. Sempatik gelmeye başladı son zamanlarda. :d

[YOUTUBE]A_VHDXCQeic[/YOUTUBE]

Atakan'ı survivor da tanıyanlar,eski Atakan'ı bilselerdi eminim daha çok severlerdi.

Son haftalarda iyi değil hele ki son maçlarda:tatlı:

açlıktan performansı çok düştü.umarım toparlar bir an önce ödül kazanarak.

Fake Avatar.

Zkn96k.jpg

Yürüyen baklava. :ddd
Bazı hareketleri ukalaca, gıcık oluyorum; ama bir yandan da sempatim var. Kazandığı ödülleri görünce de saygım iki kat artmıştı.

SURVİVOR 2016 BİRİNCİSİ AVATAR ATAKAN ;)

nagihanı güzel tuzağa düşürdüler yahu.
güvenmediğinin de açıkça ispatını yaptı maşa olarak kullanıcaz derken

Oyun aldıktan sonra bi hareket yapıyor ya görse onu kendine güler, yakışıklı ama itici sevmiyorum hiç.

Fenerbahçeli olmasından mütevellit pek bir sevmeye başladım. Serkay'cığım şampiyon olamazsa "Damarda akan kan, şampiyon Atakan!" :p

Yeni nesil Avatar
James Cameron kendisini görse yeni filminde kesinlikle bi rol kapar

ona 1.78 boyunda incecik ,narin yeşil gözlü güzel yüzlü fıstık gibim kız yakışır (benbenbennn) :p

Çeneyle survivor kazanacağını düşünen gereksiz gereksiz konuşan Semih ve Nagihan abiyle aynı takımda oluşu büyük şanssızlık.p

Geri