Suruç saldırısının 4.cü yılında.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne failler bulundu nede o utanmaz kahkalar arasından yetip giden insanlık..3C734B29-FCA1-4BBA-8FFA-607A582ABD10.jpegD3C3E333-1D8B-4A36-950A-EE05AC7FC37F.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yabani bırak artık ajitasyon yapmayı. İşin gücün provokasyon. Bir de o uçan kürt mü la diye aklınca mağdur edebiyatı yapmış.

Terör hepimizin ortak düşmanı. Hayatını kaybeden insanların hangi ırktan olduğunu sorgulamiyoruz, merak etme. Lakin senin ölen insanların ırkları üzerinden siyaset yapman bıktırdı artık. Mide bulandırıyorsun. Şu pisliğini ölen insanlar üzerinden yapma.

3 gün sonra Güngören saldırısının yıldönümü. Faili daha geçenlerde Suriye'de yakalandı. Saldiri 2008 de gerçekleşti. Dile kolay 12 yıl önce.

Terör saldirilari sonucu şehit düşen bütün insanların mekanı cennet olsun. Bu kahpeliklerin bir an önce son bulması dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: 0
Yabani bırak artık ajitasyon yapmayı. İşin gücün provokasyon. Bir de o uçan kürt mü la diye aklınca mağdur edebiyatı yapmış.

Terör hepimizin ortak düşmanı. Hayatını kaybeden insanların hangi ırktan olduğunu sorgulamiyoruz, merak etme. Lakin senin ölen insanların ırkları üzerinden siyaset yapman bıktırdı artık. Mide bulandırıyorsun. Şu pisliğini ölen insanlar üzerinden yapma.

3 gün sonra Güngören saldırısının yıldönümü. Faili daha geçenlerde Suriye'de yakalandı. Saldiri 2008 de gerçekleşti. Dile kolay 12 yıl önce.

Terör saldirilari sonucu şehit düşen bütün insanların mekanı cennet olsun. Bu kahpeliklerin bir an önce son bulması dileğiyle
Beni değil buna sevinenleri kına ben bir sürü kişiye şahit olduğum için arada onu paylaştım provakasyon da değil bir kaç gün önce yıldönemiydi normalde paylaşmayacaktım kimin umrundaki zaten sadece bende bıraktığı o sevinen tiplerin sureti oldu

Beni değil buna sevinenleri kına ben bir sürü kişiye şahit olduğum için arada onu paylaştım provakasyon da değil bir kaç gün önce yıldönemiydi normalde paylaşmayacaktım kimin umrundaki zaten sadece bende bıraktığı o sevinen tiplerin sureti oldu
Boyle yaparak daha çok tepki çekiyorsun. Kimin umrunda olur mu abi? O ölen insanlar bu toprak üzerinde yaşamıyor mu? Bir asker şehit olduğunda biz etnik kökeni ne diye mi sorguluyoruz? Hadi geç herşeyi orada ölenler masum siviller. O şahit oldugun insanlara sor yaptığınız insanlık mi diye

• Beğen
Tepkiler: 0
Onu monu bilmem ama asıl insan her canlının acısını duyandır kim ölmüş kimden gitmiş kimin için gitmiş bir önemi yok terörün her türlüsüne lanet olsun

mavi çocuklar ölümsüzdür.
hep gülümserler inadına barış derler.
mavi çocuklar ölümsüzdür.
düşüncelerine kelepçe vurulmaz.
yarınlar bizimdir!

Geri