ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2184 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iliski uzmani canim Run.
Sözlerin icin tsk ederim <3
Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir.p
Yaslaniyoruz artik ya.
Bir uslanmak lazim ama olmuyo iste.
Iyiyiz böyle.
Oldugu kadar, olmadigi kader diye bir laf var.
Hos,son zaman fatalist cizgimden iyice cikmak üzreyim ama yine de bu sözün kabullenisi, yaklastirmasi güzel bir yeni yollarin acilmasini sunuyor.
Akista kalmak lazim.
Her nefes son olabilir.Olmayinca olmuyo,zorlamamak lazim.
Bu kadar ciddi yazmicaktim ya.
Evet, kötü hep kötü.Ögrendik artik.ddd

El yazisi, tarot,kime yetisecegimi sasiriyorum.ddd
Hobi degistirelim.
Iyi ki varsin.
Öptüm.

Buraları çok boş bırakmamak lazım, arada gelip yeşillendirme yapıyoruz işte.. her yazılan bir anı, geçmişe ve geleceğe birer mesaj.. bugün varız yarın yok, bazen yollar aniden kesişir, kimi zaman uzaktan uzağa seversin.. öyle zamanlar vardır ki, aynı ülkede, aynı şehirde hatta aynı sokakta olmak istersin, işte Süreyyam'a olan düşüncelerim böyle.. sohbet ederken, konuşurken verdiği tepkileri, şaşkınlıkları seviyorum.. bu forumu sevmemin, girmemim, burayı benimseme sebeplerimden birisi aramızdaki diyalog, burada en çok seninle eğleniyor ve seni okumayı seviyorum.. iyiyiz iyi, hep güzeliz, hep çiçek.. canımsın.
Bu ara çok dinliyorum, eşlik et lütfen.

Hayla beni seviyor musun. Şuraya geldiğimde beş parmağımdan biri sensin.p

((( Şşşş Serçe parmak )))

Ah ulan süreyya ah.
Naber ya.
Diye dm atayım dedim, atamadım. o yüzden yazdım yoksa post atma niyetim yoktu güzel insan. Umarım yine kötü ve melankoliksindir, saygılar.

Sevdiğim bir söz var, bir insanı insan eden, içindeki cevherdir diye.. işte o insanların içindeki cevheri görmede, hissetmede maharetli biriyimdir.
Süreyyam pırıl pırıl, ışıl ışıl bir kadın. İyimser birisi, çoğu kez kızarım bu konuda ona.. herkese iyi der, güzel der. Hoş bakar, hoş görür.. naif birisi, makul ve ölçülü.
Sohbet ederken arada aceleyle yazarken yaptığı küçük yazım yanlışlarının hastasıyım, yumuşacık oluyorum görünce.. anlıyoruz çiçeğim, sen leb de ben leblebi derim.
O güzel dostluğunu seviyorum, ince ruhunu. Arada gelip buralara not düşüyorum, nice güzel senelere birlikte canım Süreyyam.
Bu hayatta herkesin senin gibi bir arkadaşa ihtiyacı var. Yine mi güzeliz ne :)
Senenin sonuna geldik, iyilik ve güzellikler bizimle olsun. Her şeyin en iyisini, en güzelini hak eden canım dostum. Seni seviyorum.

Sevdiğim bir söz var, bir insanı insan eden, içindeki cevherdir diye.. işte o insanların içindeki cevheri görmede, hissetmede maharetli biriyimdir.
Süreyyam pırıl pırıl, ışıl ışıl bir kadın. İyimser birisi, çoğu kez kızarım bu konuda ona.. herkese iyi der, güzel der. Hoş bakar, hoş görür.. naif birisi, makul ve ölçülü.
Sohbet ederken arada aceleyle yazarken yaptığı küçük yazım yanlışlarının hastasıyım, yumuşacık oluyorum görünce.. anlıyoruz çiçeğim, sen leb de ben leblebi derim.
O güzel dostluğunu seviyorum, ince ruhunu. Arada gelip buralara not düşüyorum, nice güzel senelere birlikte canım Süreyyam.
Bu hayatta herkesin senin gibi bir arkadaşa ihtiyacı var. Yine mi güzeliz ne :)
Senenin sonuna geldik, iyilik ve güzellikler bizimle olsun. Her şeyin en iyisini, en güzelini hak eden canım dostum. Seni seviyorum.
Meleklerin yaninda saf alirim ama melek degilim.
Seytana seytan olurum Canim Run.
Allah'tan sen daha o yanimi tanimadin xD
Iyi böyle.
Yeni yil sana da mutluluklar,bol para ve manitolar getirsin.
Seviliyorsun.

Kendisine olan sevgimi manevi kızım Rohee Miran'ın Pororo karakteriyle hayali konuşmasıyla anlatmak isterim.

Korece bilmeyenler için çeviriyorum,

-Pororo, seni sevdiğim kadar beni sevmiyor musun?
-Pororo: Kim diyor?
-Annesi: Seni sevmiyor mu?
-Kim dedi diyor?
-Pororo, doğru mu lan?

+ Google/sureyya/enter;
"Wonder woman"
- Did you mean?
Yes
+ Great!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri