Sürekli doğurmak isteyen kadın.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden kırsal bölgelerde çoktu böyle kadınlar..çocuk doğurma hastası! Her ne kadar popülerliği düşsede arada bir hala çıkıyorlar..
IMG_4490.jpeg

Eskiden kırsal bölgelerde çoktu böyle kadınlar..çocuk doğurma hastası! Her ne kadar popülerliği düşsede arada bir hala çıkıyorlar..
Ekli dosyayı görüntüle 118608
Kırsal diyerek betimlemende bir küçümseme gördüm dünya nüfus oranları ile ilgili yapılan açıklamaları dikkate alarak modernleşmeye ya da modern gibi görünmeye çalışan kadınlara laf geçirmeni bekliyorum Saygılarımla...

OOOOO ooooooooo OOOOOOOO bendiilğim ;s5

Rihanna bu ya
Yine hamile galiba jfjfjfj

Bunu paylaştım ama yapay zekayla yapılmış meğer.!iyice yalancı çıkardılar bizi..yinede fazla doğurmayın.

Kirsal bolgeler nere hele bi de bakalim jajshhsjjsj

Aynı durumu daha dün yaşadım. Doğum izninden dönen ve süt izni devam eden bir personelim var. Ücretsiz izine ayrılacağını söylemişti. Yıllık iznini tamamını da kullandıktan sonra işe başladı ve ücretsiz izine ayrılmadı. Dün arkadaşlar bana ''bombayı duydunuz mu, hayırdır ne oldu dediğimde .... 2,5 aylık hamile '' dediler. Kızın şubat ayında doğurduğu çocuğu daha 7 aylık iken 2,5 aylık hamile olduğunu öğrendim. Abi şaka gibisiniz. Çocuğun kulağına ezan okurken mi ikinciye karar verdiniz.

Sadece Doğu'da değil Karadeniz'de de oldukça yaygın-dı fakat Karadeniz, modern yapıya çarpık şekilde de olsa entegre oldu gibi bir şey. Bunda bir çok Karadenizlinin on yıllar önce metropollere göç edip kültür değişimine uğramalarının etkisi var. Y kuşağında, genç nesilde 8-9 çocuk yapan yok neredeyse 2,3 şeklinde seyrediyor ortalama max. Sadece bu da değil; ebeveynlerinin eğitime verdikleri önem, mal paylaşımında kadına verilen değer vs. ciddi sıçramalar yaşadılar bilinç olarak. Bizim ve çevremde bildiğim hemen her köy iş mahkeme olaylarına varmadan kızlarına mal veriyor artık. Tabi daha kat edilecek çok yol var. Doğu'da da pek kalmamıştır ya da yakında pek kalmaz bence; özellikle son 10-15 yılda bir çok doğulu Kürt ya da doğulu Türk batıya göç etti hemen her yerde işletme açtı. Kendileri olmasa da ister istemez çocukları modern kültürü benimseyecektir.

Baba tarafım karadenizli, sülale o kadar geniş ki, kim kimdi diye hep karıştırıyorum. Tanımadığım onlarca akrabam var, ölenlere arada e-devletten denk geliyorum.
Yakın çevremdekilerin en fazla 3 çocuk yaptığını biliyorum.

Geri