Günlük Şuraya da mutlu bir Anna çizelim

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Ellerine sağlık Anna hanımcım hepsi bir birbirinden güzel hatalar elbet olacak ama git gide ilerliyorsunuz ayrıca yazınız da gayet guzel çünkü sizden kat kat kötüler var. (Bknz:ben) :D

Vallaha de
Ben de alkış malkış bekliyordum senden.. inanılmaz benzemiş feln.. o da olmadı alır avatar yaparsın diye düşünüyordum skj
Takılıyorum size Anna hanım. Beğendim, gayet güzel. Güzel olması bir yana paylaştığınız sözü yaptığınız işe çok uymuş. Avatar olarak da kullanmayı düşünürüm, telif istemezseniz :d

Takılıyorum size Anna hanım. Beğendim, gayet güzel. Güzel olması bir yana paylaştığınız sözü yaptığınız işe çok uymuş. Avatar olarak da kullanmayı düşünürüm, telif istemezseniz :d
Siz beğenip kullandıktan sonra telif hakkı falan ne münasebet,s

4 parmak disinda olmus Anna hanimcim, ben cok benzettim.... Ben Reha Muhtari saka olsun diye demistim .p Bilseydim Sinead O'Connor'un kel halini isterdim.

4 parmak disinda olmus Anna hanimcim, ben cok benzettim.... Ben Reha Muhtari saka olsun diye demistim .p Bilseydim Sinead O'Connor'un kel halini isterdim.
Ayrıntılar beni boğuyor:D
O da ne güzel cizilir... ilham veriyorsun W hanım teşekkür ederim...

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Olurda cizerseniz profil fotosu yaparim :) O kadina hayranim, belki de asigim bilemiyorum
Zaten cizdikten sonra teklif sunacaktım.. belkide emrivaki yapacaktım.. bunu muhtar için düşünmüştüm fakat cok sacma olur diye vazgectim slkj

Geri