ivan divandelen
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sabahattin Ali mezarında ters dönmüştür şimdi :dÇöp adamalara bayıldım,slkj
Cidden yazım cok kötü.. kabul ettim artık.
@No Pasaran bey?
Ekli dosyayı görüntüle 23255
Vallaha deSabahattin Ali mezarında ters dönmüştür şimdi :d
Maşallah...
Takılıyorum size Anna hanım. Beğendim, gayet güzel. Güzel olması bir yana paylaştığınız sözü yaptığınız işe çok uymuş. Avatar olarak da kullanmayı düşünürüm, telif istemezseniz :dVallaha de
Ben de alkış malkış bekliyordum senden.. inanılmaz benzemiş feln.. o da olmadı alır avatar yaparsın diye düşünüyordum skj
Siz beğenip kullandıktan sonra telif hakkı falan ne münasebet,sTakılıyorum size Anna hanım. Beğendim, gayet güzel. Güzel olması bir yana paylaştığınız sözü yaptığınız işe çok uymuş. Avatar olarak da kullanmayı düşünürüm, telif istemezseniz :d
Kullanmaya başlıyorum o halde, tşk.Siz beğenip kullandıktan sonra telif hakkı falan ne münasebet,s
Ayrıntılar beni boğuyor4 parmak disinda olmus Anna hanimcim, ben cok benzettim.... Ben Reha Muhtari saka olsun diye demistim .p Bilseydim Sinead O'Connor'un kel halini isterdim.
Olurda cizerseniz profil fotosu yaparimAyrıntılar beni boğuyor
O da ne güzel cizilir... ilham veriyorsun W hanım teşekkür ederim...
Zaten cizdikten sonra teklif sunacaktım.. belkide emrivaki yapacaktım.. bunu muhtar için düşünmüştüm fakat cok sacma olur diye vazgectim slkjOlurda cizerseniz profil fotosu yaparimO kadina hayranim, belki de asigim bilemiyorum