Süper Lig'de Şampiyonluk Yarışı

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Fenerbahçe yenerse yarış devam eder ancak Galatasaray yenerse de şampiyonluğunu ilan etti demektir.

Yarış bitmiştir.

@ibadeath Kasımpaşa'ya yenilip Antalyaspor ile berabere kalır mısınız sence? Yine de yetmiyor değil mi?

son haftaya kalacak fener kazanırsa şampiyon olacak ama kazanamayacak yine ortalık alev alacak..
Penaltı atamayan Talisca, bir sonraki maçta 3 gol attı ancak bizdeki sorun da bu zaten ve kritik maçlarda tam konsantrasyon sağlayamıyorlar.

Galatasaray şampiyon.

Fener boşuna heveslenmesin, yıllar yıllar sonra kılı kılına alınan şampiyonluk şampiyonluk mudur ya.

Adam akıllı savaşarak zirvede gideceksin arkadaş, en az 10 puan olacak ki rakiplerinle aranda eze eze şampiyon oldum diyeceksin, göğsünü kabarta kabarta.

İtalya'ya bakın, İran sayesinde dünya kupasına bedavadan gitme hakkını reddettiler. Elemeler sahada olur dediler.

Şampiyon bugün belli olabilir.

Düşünsene bu hafta berabere kalıyorlar. Olsun son hafta koparırız diyorlar. Son hafta da son dk golüyle yeniliyorlar ve bir peri masalı mucizesi yaşıyor Fenerbahçe!!!!! Amin

Düşünsene bu hafta berabere kalıyorlar. Olsun son hafta koparırız diyorlar. Son hafta da son dk golüyle yeniliyorlar ve bir peri masalı mucizesi yaşıyor Fenerbahçe!!!!! Amin
Ben de amin diyorum.

Yarış bitmiştir, gelecek sezona artık.:(

Geri