Özellikle Irak savaşında yaşanan mezhep savaşında denk gelmiştik bu şii nefretine.bir sürü canlı bomba eylemi yaşanmıştı bu yüzden..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hümanistim kardeşim o yüzden hepsinden nefret ediyorum ok?Millet işin gırgırında ama bugün İsrail’e kafa tutan tek ülke İran onlarda şii olduğundan hiç bir suni devlet yanında yer almıyor.türkiyedeki sağ kesim ve siyasal irade tamamıyla İran’dan nefret eder.tabi ki bu nefretin tarihi bir sebebi var..Hz Hüseyin olayı ve her ne kadar görmezlikten gelselerde Hz Ali’nin Ayşe ile yaptığı savaşta ölen binlerce müslümanın kinini sürüyorlar
Kardeşim bende böyleyim! Doğru yoldayızHümanistim kardeşim o yüzden hepsinden nefret ediyorum ok?
Doğru demişHindu bir arkadaşımla islamafobi üzerine biraz sohbet etmiştik adamın dediği şeyden çok etkilenmiştim
“Müslümanların düşmana ihtiyacı yok dünya üzerinde var oldukça kendi aralarında mezhep savaşı vermeye devam edecekler zaten “ demişti malesef ki çok haklı