Su konusu hatırlanıyor mu?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bazen makaraya alındım ama ben yine söyleyeceğim. Ellerimizi yıkarken musluğu açtığımızda suyu bir kalemden daha ince açarak ellerimizi yıkarsak çok daha iyi yıkadığımızı ve çok büyük tasarruf ettiğimizi biliyor muydunuz diye sorayım. Aslına bakılırsa Önümüzdeki aylarda ya çok fena bir yağış ritüeli bizi bekliyor ya da çok kurak olacak. Bu iki tezat nasıl bir arada görünür diye sormayın.

Biliyorsunuz hiçbir madde Yok olmaz şekil değiştirir sadece. Yaz nedeniyle aşırı bir buharlaşma olduğundan dolayı buharlaşmanın ani soğuma biletlerinin eşliğinde kar ve yağış olarak düşmesi muhtemel.

Abi iş yerinde çırağa diyorum ki ellerini sabunlarken suyu boşa akıtma, boş ver usta parasını sen mi veriyorsun diyor buna ne yapabiliriz ki

Abi iş yerinde çırağa diyorum ki ellerini sabunlarken suyu boşa akıtma, boş ver usta parasını sen mi veriyorsun diyor buna ne yapabiliriz ki
Bu senin için bir fırsat olabilir, hem Çırağa ona değer verdiğini göstermiş olman için çok iyi olur ayrıca; Onun da bu konuda bilgilenmesi için faydalı olacaktır. Sen konuşmayı dene. Olaylara çok yüzeysel bakan bir mantık var anlaşılan onun düşüncelerinin içine bir kıvılcım at.

Geri