Şu Anda Yaşadığınız Şehir Doğduğunuz Yer mi ?

Konu sahibi son olarak 594 gün önce görüldü

Şu Anda Yaşadığınız Şehir Doğduğunuz Yer mi ?

• Kullanılan toplam oy
    10
Memleket, insanlarının sıcak kanlı oluşu. Muğla'nın insanıda öyle ama Bodrum gibi turistik yerlerin, Didim'de öyle mesela, gelen diş göç insanları yüzünden bu güzelliği uzaklaşıyor.

Yine Aydın ama merkeze geldim. Bu arada hastaneye ziyaretçi yasağını dün gidince öğrendim.

Tabi memleketimiz güzel olunca ve yaşama koşullarına da çok elverişli bütün tatil beldeleri yakınımızda o yüzden göç eden çok

Dün fabrikada kuruştaydım ya dikkat etmemiştim. Neyse artık biliyorum 2gün önce Didim'e gittiğimde de belirli günler belki sokağa çıkma yasağı olacak dedi birileri ama ben ihtimal vermiyorum. Ama iki tane hastanın Aydın Üniversitesine sevk olduğunu biliyorum

Dün fabrikada kuruştaydım ya dikkat etmemiştim. Neyse artık biliyorum 2gün önce Didim'e gittiğimde de belirli günler belki sokağa çıkma yasağı olacak dedi birileri ama ben ihtimal vermiyorum. Ama iki tane hastanın Aydın Üniversitesine sevk olduğunu biliyorum

Evet adnan menderese kaldırılan hastalar var diye duydum bende. Dikkatli olmak lazım

Evet,muhtemelen de öteki tarafa buradan göçerim.

yokkkk bu bölümü next yapabiliyor muyuz???

Evet... Uzunca bir süre ayrı kalmıştım çok sevdiğim memleketimden sonunda Allah kavuşmayı nasip etti <33

sağ çıktığım savaştan
evime döndüm
bence aynı evde olmalıyız

Geri