Oyyy kıyamam yol mu gözledin çen dur hemen arıyorum bi pm merak ettiğim biley vardı onu sorayım kjkhkhkhBende diyorum zana bana yaziyor sanirim ha yazdi yazicak derken dedim bu kiz baskasiyla konusuyor dedim icimden
Yapiyosun bu sporu reiz heueuueh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oyyy kıyamam yol mu gözledin çen dur hemen arıyorum bi pm merak ettiğim biley vardı onu sorayım kjkhkhkhBende diyorum zana bana yaziyor sanirim ha yazdi yazicak derken dedim bu kiz baskasiyla konusuyor dedim icimden
Yapiyosun bu sporu reiz heueuueh
Hey dostum tamam heycanlan ma cùmle kuramadin resmen heycandan beni 7 24 darlayabilirsin ben bunalmam yani yazmak icin cekinmene gerek yok biliyosunOyyy kıyamam yol mu gözledin çen dur hemen arıyorum bi pm merak ettiğim biley vardı onu sorayım kjkhkhkh
Kjkhkhkhkh 1 50 ler beni heyecanlandırmıyorHey dostum tamam heycanlan ma cùmle kuramadin resmen heycandan beni 7 24 darlayabilirsin ben bunalmam yani yazmak icin cekinmene gerek yok biliyosunhdhdshshsjsj
Bu arada 168 boy altina selam vermiodum ben boyun kacti senin canikom dhhshsjKjkhkhkhkh 1 50 ler beni heyecanlandırmıyor