Oyun Şu an Neye TEPKİLİSİN!

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 65 gün önce görüldü
Allahım bunun arkadaşları ayyaş fkkfkfn

bazı şeylere... : ) )
ne var ki bazı şeyler unvan ile değil duruşla belli oluyor
yönetici olup olmadığını anlamak için profil rengine bakmak zorunda kalmamak güzel olurdu mesela

bazı kurumlara ve oralarda çalışan bazı bazı kişiciklere.

Okudugum kitaba.
Bu kadar dram fazla içim şişti yeter.

Annemin hastalık ahlakı rahmetli Leylâ anneanneme çekmiş. E, kimin kızı? İlaç sevmez, hasta olduğunu kabul etmez; bir şey hissetse ya söylemez ya da geciktirir. Bayramdan beri çarpıntısı varmış.

Dün gece kapıya ambulans gelmiş. Hemşire Emine Hanım dedi ki: “Şu an bir sıkıntı görünmüyor ama hastaneye gitmemizi tavsiye ederim. Kana da bakılır. Yine de yukarı çıkacaksanız çıkın; kötü hissederseniz aracınızla gelirsiniz ya da yine bizi arayın.”

Annem yukarı çıkmak istedi. Oturduk, “Nasılsın anne?” diyoruz. “E, biraz var gibi de… iyiyim ama.” diyor. “Anne, kadın ‘götürelim’ dedi, niye ‘yok’ dedin?” diyoruz. “E, ambulansla mı gideyim hastaneye, daha da kötü hissederim" diyor.

Güzelim, sana limuzin mi ayarlayalım o saatte? Ne olacak ambulansla gitsen acile? Aşağı EKG için inecek, ayakkabı derdinde. “Terlikle in anne." diyorum, yok yok diyor. Herhalde podyuma mı çıkacağız...

Olmayan aklımı da bu süreçte alacak bu kadın; beni deli edecek. Bir şey de diyemiyorum şimdi, hassas. Hayret bir şey ya.

Geri