Oyun Şu an Neye TEPKİLİSİN!

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 65 gün önce görüldü
A Plague Tale: Innocence

diye 1 game var...

Görsellerine baktım da resmen dram yüklü.

106953_640.jpg

Kardeşim bu oyunu Hakan Taşıyan, Mahsun Kırmızıgül ve Yılmaz Morgül birlikte mi yaptı? Bu ne acı... Bu ne karanlık. Oyun oynadıktan sonra kafa dağılır, oyundaki şeylere dertlenip kafa çekilmez...

:348995d1zuh9elrl:​

Kesin oyna dostum, ben hayran kaldın gercekten.

Süreyya İtalya'da , peki ya kedisi? O kedi benim olmalı, hiç iyi sahibe değil, fıldır fıldır gezeliyor, peki ya kedisi? Benim niye kedim yok? Çünkü kediler beni patikleriyle zumzukluyor, tırnakleriyle çizziktirmeye teşebbüs ediyor, benim nadide tenimde çizik bile yok, tehlikeli işlere girmem , fakat bi' kedim de olmalı, kedim olunca karşıma alıp ona insan gibi beni çiziktirmemesi ve vurmaması için konuşacağım, ay bi' yandan karılar cırmıklıyor bi' yandan kediler, bunlar sözleşmişmiş mi nedir...

814259212da.jpeg

Süreyya İtalya'da , peki ya kedisi? O kedi benim olmalı, hiç iyi sahibe değil, fıldır fıldır gezeliyor, peki ya kedisi? Benim niye kedim yok? Çünkü kediler beni patikleriyle zumzukluyor, tırnakleriyle çizziktirmeye teşebbüs ediyor, benim nadide tenimde çizik bile yok, tehlikeli işlere girmem , fakat bi' kedim de olmalı, kedim olunca karşıma alıp ona insan gibi beni çiziktirmemesi ve vurmaması için konuşacağım, ay bi' yandan karılar cırmıklıyor bi' yandan kediler, bunlar sözleşmişmiş mi nedir...

814259212da.jpeg

Döndüm.
Gel yamacima.
Kedi seni de özlemiş :haha:

cuaramız bitti soğuk havada alacak biri olsaydı ne iyi olurdu he

Şu sowıkh havada dışarda napacaaz ya
Bu saatte üşüyerek eğlenecek olmamıza

Geri