Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lari inanma bu kıza sakın. sakın yumuşama. bu böyle ponçik ponçik şeyler yapıp duygularimizi sömürüyo. içlik de öyle. geçen gün sohbet ediyoruz. lan ne tatlisiniz cok seviyorum sizi diyorum. ne diyo biliyo musun? sen git lariyi annayi siriyi sev diyolar. hem sizi kıskanıyorlar hem de ponçik ponçik sarki yolluyorlar. yarin bi gun size de aynisini yapacaklar. siz gidin başkayı sevin zaten diyecekler. UYANDİRİİİİM.
ben domuz eti yediğim için kıskançlık huyum hiç yok maalesef. :aeg: masum insanların adını kullanıp aklı sıra beni kıskandıracak. kudur ulan kudur kıskanmıyorummm.