Starbucks Zammı

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Mal ensantifi gibi bi yer.
İki cümle kurmaktan aciz guya marjinal tiplemeli kişiler oluk oluk akiyor.
Göz kulak kanamasından kahveme odaklanamiyorum.
Nezih,sessiz, çok iyi Türk kahvesi yapan yerler tercihim tşk

starbucks, benim için burger king/ mcdonald’s gibi bir yer. ben kahveye düşkünüm, o yüzden fastfood kahveciler tarzım değil. elime alıp parkta, bahçede, gezinerek içeceksem bile kahve dünyası tercih ederim, starbucks değil.

zama dair söyleyeceğim şey ise bu yerin bana göre zaten performansından üst fiyatlara satış yaptığıdır. diğer kahveciler nasıl bir uygulamaya gidecek, bakalım.

aman kahveci işte ya üç aşağı beş yukarı çoğu da benzer fiyatlar. kalabalık olmayanları keyifli. bi de limonlu cheescakei güzel.

Evimin kısmi bi pırçık deniz manzaralı balkonumda içtiğim kahvenin keyfini starbaks vermiyor

O deniz kizi ambleminin subliminal bir mesaj verdigine dair bir seyler gördükten sonra,populist yaklasima sasmamis idim.

Ben hiç gitmedim. Genelde insta story için giden çok. İyi bir izlenimi yok bende o yüzden. Gider miyim? Yanımdakilere bağlı.

Herkes tarafindan simartilan biryer. Nice nice kahve mekanlari var iken. O kalabalik/sesden ne ictigimi anlamiyacaksam malesef bana gore degil

Ben hiç gitmedim. Genelde insta story için giden çok. İyi bir izlenimi yok bende o yüzden. Gider miyim? Yanımdakilere bağlı.
öylesine sıradanlaştı ki çoğu yer artık insta storysi atmak için gidiliyor
misal farklı bir yerden örnek vericem ulusoy otobüs firması zamanının en iyisiydi bindiğinde hohoy farkı hissederdin dağıldı varanla ortak oldu dağıldı standard bir otobüs haline geldi

Kahve tutkunlari icin kahve aromalari zaten cok kotu olan mekan. Bir de gereksiz pahaliliklari var. Lakin yigidi oldur, hakkini yeme derler. PR olayini muhtesem yapiyor herifler. Tatsiz tutsuz kahveye ortalama bir sandvic falan derken kisi basi maliyeti 10 lira olan seyi 150 liraya giydiriyorlar. Ve buna ragmen her daim masalari full, siralari uzun. Ne desek laf degil.

Kahve tutkunlari icin kahve aromalari zaten cok kotu olan mekan. Bir de gereksiz pahaliliklari var. Lakin yigidi oldur, hakkini yeme derler. PR olayini muhtesem yapiyor herifler. Tatsiz tutsuz kahveye ortalama bir sandvic falan derken kisi basi maliyeti 10 lira olan seyi 150 liraya giydiriyorlar. Ve buna ragmen her daim masalari full, siralari uzun. Ne desek laf degil.
Nonversiam mı o ?

Tanidim, tanidim. Yillardir ayni parfum. iyiyim kelara, sen nasilsin? Mekan starbucks olunca sohbete daldik hemen.
La vie est belle hiç değişmez…
Bende iyiyim diyelim gergin bir gün geçirdim ama neyse ki bitmek üzere:)
%30 zam haberlerinden sonra bir daha düşünmek lazım starbucks fikrini.

La vie est belle hiç değişmez…
Bende iyiyim diyelim gergin bir gün geçirdim ama neyse ki bitmek üzere:)
%30 zam haberlerinden sonra bir daha düşünmek lazım starbucks fikrini.

e la vie est belle de zamlandi, 1800 liralik sisesi olmus 2200 lira. ya bizim cakma marjinallere %30 degil, 300 de dayasalar vazgecmezler oraya gidip agzini yaya yaya "bana da bir vayt çaklıt moka" falan demeye. amaaan, neyse iste. çay candır.

Geri