Yoruldum ...ßen o Huzur ßulduğum Göğsüne yatıp butun dunyayı unutmayı çok özledim Yine ellerin saçlarımda dolaşsın ıstıyorum ..Gözlerin gözlerime değsin istiyorum...Sol yanına yatıp butun yorgunluğum gıtsın ıstıyorum...Açtım kollarımı gel demeenı beklıorum gel de bana Gell ...İhticaım var sana şimdi hiç olamadığı kadar ..ßirşeyler bölük pörçük oldu hayatta ..yüreğimde liğmelendi kalan hatıraların un ufak olmuş ßir Kaç resim kalmış ßizden yanyana...Artık inanmıyorum çiçekli ßöcekli kahveli fallara umutlarımı bağlamıyorum ağaç dallarına Hiç ama Hiç birşey seni bana getirmıyecek biliyorum..ßunları ßiliyor olmak değilmi beni böyle yakan..keşkelerın çaresizliği ve belkiler...Son ßir lokma gißiydın kalbime giren..Son güzel şeydin Yüreğime Değen...ßunlar yetti iki gözüm artık Sonsuzsun içerimde ..Öyle güzelsin ki Derinliklerimde... ßu yazdıklarımı ßilirimki Hiç ßir kalp Hissedemez ne kadar çabalarsam Çabalayımım ne kadar anlatmak ıstersem ısteyım o kadar karmaşık olurum ben ne içimde cerayan eden kapıların sesini nede yüreğimde durmaksızın patlayan volkanların lavlarını hiç kimse göremez okur ve gecerler ...ßu yüzden derinliklerimde güzel ve bana özelsin...