ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 641 gün önce görüldü
tumblr_mhawyb13fZ1s3tr5fo1_400.jpg

Ellerine ihtiyacım var.

Çünkü ancak o zaman kendimi güvende hissediyorum.Ellerinin ellerime değdiği andaki huzuru başka hiçbir şeyde bulamıyorum.Senin ellerin bana güven veriyor.Yanımda olduğunu hissetmek istiyorum.Çünkü sen yanımda olunca bana hiçbir şey olmayacakmış gibi..Bir bebek nasıl uyurken annesinin elini bırakmaz, bende senin ellerini bırakmak istemiyorum.Mutluluğu,huzuru,sevinci tüm güzel duyguları sen yanımdayken yaşıyorum.Sen gidince içimde bir boşluk oluşuyor.Doldurulamayan,hiç bir şeyin dolduramadı bir boşluk.O yüzden ellerine ihtiyacım var.Yanımda olduğunu hissetmeye ihtiyacım var.

tumblr_mharixjsZ41s3tr5fo1_500.jpg

Ağzımın tadı yoksa, hasta gibiysem, boğazımda düğümleniyorsa lokmalar, buluttan nem kapıyorsam inan hep güzel gözlerinin hasretindendir.

tumblr_mh882hyCGW1s3tr5fo1_500.jpg

” Günaydın sevgilim, bugün de kahve kokuyor ellerim. Parmakların her zaman ki gibi ellerimin arasına sıkışmış. Dediğim gibi; Ellerimi sana verebilirim ama parmaklarını hiç bir zaman geri vermeyeceğim. “

tumblr_mh798mcdFX1s3tr5fo1_500.jpg

Kıskanılıcak ne var ki ... Sadece paylaşim dedim ... Valla Kıskanmadım :(:(

tumblr_mh5d95fzDr1s3tr5fo1_500.jpg

Ve seninle geldi aşk…

”Öyle uzaktan seviyorum seni;
Sana söylemek istediğim her kelimeyi,
Dilimde parçalayarak seviyorum.
Damla damla dökülürken kelimelerim,
Masum beyaz bir kağıtta seviyorum.”

Birgün biri gelir ve sen bütün gidenlere teşekkür edersin

tumblr_m5glc8JDJf1r3e62yo1_500.gif

Yüzümü gönlüne koysam

Yemin tutsa kalbim beni sever miydin

İçimi avcuna döksem

Beni azıcık çözer miydin

Yok olmuyor istemekle bitmiyor

Hiç bir yol yarılanmıyor uzadıkça uzuyor

Kal demiyor söz vermiş susuyor

Kelimeler düşmüyor içinde salınıyor

tumblr_mhus5pu7MC1rsxqy4o1_500.jpg

Birine, ona ihtiyacınız oldugundan bahsederseniz, o da sizin bu zayıf anınızdan yararlanır.
Kimse ihtiyacınız varken yanınızda olmaz.

Zayıf anınızı yakalamıslarken kalbinizi kırarlar, canınızı yakarlar.

Bu hep olur.

Birine “sana ihtiyacım var” derken iki kere düsünmek gerekiyor sanırım.

tumblr_mhf782EtUJ1s4o44yo1_500.jpg

İlgilenmek istiyorum, konuşmak istiyorum. Beğendiğim bi şarkıyı dinletmek, bizden bahsetmek, o an düşündüklerimi söylemek, merak ettiklerimi sormak istiyorum, ne bileyim son birkaç gecedir gördüğüm kabusları anlatmak filan. “Canım sıkkın, böyle böyle oldu” deyip sana sığınmak istiyorum. Susmayalım istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl kırılmışsam artık, sadece beklemekle yetiniyorum.

tumblr_lq75m9Agj71qh7487o1_r1_500.gif

Her şeye rağmen yanında ol, sahiplen, kıskan, her gün daha fazla aşık ol, öp, ısır, sarıldığında ‘hep burdayım’ ı hissettir.

tumblr_m6g6jcGiDj1qavzqjo1_500.gif

Parmak izlerindir dövmelerim.. Kazıtmaya çalıştıkça izin kalıyor dahada derine işliyor...

tumblr_mesh050rYm1rmxc2oo1_500.gif

Sadece seninle mutluyum.
Asla sıkılmıyorsun değil mi ? Sebepsiz yere kavga çıkarmamdan, sebepsiz yere ağlamamdan.. Her defasında aynı sıcaklıkla, aynı istekle sarılıyorsun bana. Her defasında..

Bu kadar zor bir insan olmayı ben seçmedim ama sen, beni seçtin. Hem de bile bile.

Hiç yorulmuyorsun değil mi? Beni sakinleştirmekten, beni saatlerce dinlemekten.. Başını şişirmemden.. Bıkmıyorsun değil mi?

Beni çok seviyorsun değil mi ? Beni çok sev. Çünkü ben; bir tek seni seviyorum böyle çok. Ben sadece senin yanında ”kendim” gibiyim.

Sadece seninle mutluyum.

tumblr_m879k0kl4h1rcu3p6o1_500.gif

Pişman olduğun zaman,

Zevke doyduğun zaman,
Huzur bulduğun zaman,
Dönebilirsin..

Geri