Sparta Prag - Galatasaray ( 4 - 1 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
kötü oynayıp yenilsek elensek eyvallah da hakemlerin etki etmesi çok can sıkıcı
aynı hareket barışa yapılıyo devam kaan yapınca kırmızı kart
düşündükçe kanser oluyo insan

Nasipten öte yol yoktur evlat.. Gitmez miydi yoktur muydu ya o

Evet Abdülkerim gol attı
kura şansı ile çeyrek final yaparız sonrası allah kerim

Bence şimdi siz Ligi düşünün. Köy Liginde bile yoksunuz
ilk maçtaki 3.gol çok hayati turla döneceğiz
şimdi içimizdeki praglılar düşünsün
Sparta prag ı yendiniz slavia prag kaldı. Sanırım artık 7/24 praqg diye sayıklarsınız.
rangers ve slavia prag harika görünüyor kura şansı da denk gelirse yarı final yaparız

İlk yarı oynadığımız oyundan ikinci yarı eser yoktu. Çok çok kötüydü. Hakem etkisi mevcut ama ne derece meçhul. İlk yarı şahane futbol oynayan bir takım vardı ama ikinci yarı ne baskıya dayanabildi nede karşı takımın ataklarına. Golleri kendi hatalarımız yüzünden yedik. Bir takım 15 dakika içinde nasıl bu kadar değişebilir anlamıyorum, kırmızı karttan sonra iyice sahadan koptuk.. İzlerken çok üzüldüm, atak bile yapamadık ikinci yarıda. Acilen kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.

Bu bitse ötekinde takılacaksınız çünkü oyunculuk anlamında Avrupa'da mücadele verecek bir gücünüz yok.
Bizim Konferans Ligi takımları bile sizden iyi oynuyorlar ve keşke çok iyi hazırlansaydınız da biz de kupayı almanızı dileseydik. İşin şakası bir yana maalesef iyi bir futbol yok ortada ve gözünüze perde inmiş gibi bu gerçeğe uzaksınız.
Aylardır lig maçlarını ciddiye almayan ve iyi bir oyunculuk sergileyemeyen Galatasaray'ın ne durumda olduğu zaten Şampiyonlar Ligi maçlarında kendini belli etmişti ve Avrupa takımları ile mücadele etme kapasitesi olmadığı da ortadaydı ve bu sebeple sonuç sürpriz değil.

Sağlık olsun!

Köy ligi diye dalga geçtiğiniz takımlara karşı da hiç şansınız olmayacaktı ancak Fenerbahçe yoluna başarılarla devam edecektir. Hem Türkiye Ligi hem kupa maçları hem de Avrupa maçları ile zorlu mücadelemiz başlamış bulunuyor.

Galatasaraylılara geçmiş olsun.

Ben demiştim. Gsnin nispeten küçük takımlara şansı tutmuyor. Uyumuşum yaaa. Sağlık olsun.

AHUAHASHHDJALAÖMFNSHAKKSMFNNSJA

Dün erken uyudum izleyemedim maçı. Fenere köy liginde diye dalga geçen takıma UEFA’dan elenme şoku yazmıştım akdjfmmaöaöfööföms

Uefa kupasını alırız len
Mimbomum mavrupa matihi len
Finale kadar Liverpool çıkmasın

AHUAHAHAHAHAHAHFJKSLAÖÖDÖD

Görüyorsunuz hakem desteği olmadan Galatasarayın gerçek halini. :D

Angie bak sabahın köründe gelmiş dhhdgddbdv ben zaten çok iddialı konusmadim elege cevirecekler dedim aha left dayıya sorun, neyse sağlık olsun şimdi fener düşünsün:)))

Burası Avrupa. Burada her şey gerçek. Burada “rakipler” de, “hakemler” de gerçek. Burada arda kardeşleri, Ali palabıyıkları, Okan kocukları, Taylan Antalyalıları bulamazsınız. Burada puan kaybı / elenmelerde “ağlayacağınız, hakem diyeceğiniz” bir futbol organizasyonu yoktur Türkiye’deki gibi. Gerçek futbol oynanan yerde böyle 2 maçta 6 tane verirler elinize golü yollarlar evinize.

Geri