Sparta Prag - Galatasaray ( 4 - 1 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Kaanlık bir şey yok aynısını ilk yarı Barış Alpere yaptılar faul bile vermedi VAR da çağırmadı

Gereksiz bir hareketti. Beceriksizlik, öngörüsüzlük,....... saymakla bitmezbsjfkgll
Maalesef. Zaten oyunda yoktu. Ama yönetim hatalı . Okan hocada suç bulmuyorum . Bek olmadan Avrupa kupalarında oynayan tek takım Galatasaray’dır . Devşirme ile bu işler olmaz. Bek alıyoruz Avrupa ya yetiştiremiyorsun . Kesinlikle yönetim hatası .

sahada varlığı belli olmayan yokları oynayan herifler maçın bitimiyle hırslanıp birbirine giriyorlar. şunun onda biri hırsı sahada verseydiniz en azından maç uzatmalara giderdi. rezillik, sparta prag'a da tebrikler bileğinin hakkı ile bastıra bastıra aldılar.

• Alkış
Tepkiler: ne
aslında onlar bir totem her zaman olduğu gibi lakin bahane gt gibidir herkesde bulunur
hakem felan bilmem ne bir yana berbat bir ikinci yarı oynandı ve hazin son sağlık olsun

İroni değil ama gerçek
Hiç komik değilsiniz djdksk Preslerinize fazlasıyla dayandıklarını maçı izleyerek gördük: üstelik adamların en önemli oyuncuları eksikken : ddd
Şampiyonlar Liginden UEFA’ya düşmüşsün ve ilk turda elenmişsin. Oysa buradaki çoğu arkadaş “bu sene UEFA kupasıyla idare edeceğiz artık kehkehkeh” kafasındaydı : ddd

Maalesef. Zaten oyunda yoktu. Ama yönetim hatalı . Okan hocada suç bulmuyorum . Bek olmadan Avrupa kupalarında oynayan tek takım Galatasaray’dır . Devşirme ile bu işler olmaz. Bek alıyoruz Avrupa ya yetiştiremiyorsun . Kesinlikle yönetim hatası .
Yok suçlu dıj mihraklar dkgöhöl. Bizde herkes suçsuzdur.

angie konuya gelmesin : D
ananemizin liginde devam arkadaşlar

<<< go home <<<<

Hiç komik değilsiniz djdksk Preslerinize fazlasıyla dayandıklarını maçı izleyerek gördük: üstelik adamların en önemli oyuncuları eksikken : ddd
Şampiyonlar Liginden UEFA’ya düşmüşsün ve ilk turda elenmişsin. Oysa buradaki çoğu arkadaş “bu sene UEFA kupasıyla idare edeceğiz artık kehkehkeh” kafasındaydı : ddd
Beni yanlış anlamışsın dostum, ben farklı bir şey demiyorumki.

Ama itiraf edeyim, Sacha Boey’i satmamış olsalardı bu maç farklı olurdu. Çok ekstra bir topçuydu.

Ya biraz ağlayıp üzülün be hala öyleydi de böyleydi yok ebenle deden göldeydi

Kim dedi alırız kupayı, bunu diyen adamla futbol mu konuşulur.
Avrupa Ligi'nde ki takımları görmüyor musunuz abii, gelebilecek en zayıf takım geldi ondan da iki maçta 6 gol yedin. Romantizm bırakmak lazım, Türkiye'den hiçbir takım Avrupa'da futbolda kupa alamaz, bırak yarı final göremez.

Geri