Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abine söylerim haaaÇen bana kızdın mı çeeen
presimize dayanmaları mümkün değil
rangers ve slavia prag harika görünüyor kura şansı da denk gelirse yarı final yaparız
Maalesef. Zaten oyunda yoktu. Ama yönetim hatalı . Okan hocada suç bulmuyorum . Bek olmadan Avrupa kupalarında oynayan tek takım Galatasaray’dır . Devşirme ile bu işler olmaz. Bek alıyoruz Avrupa ya yetiştiremiyorsun . Kesinlikle yönetim hatası .Gereksiz bir hareketti. Beceriksizlik, öngörüsüzlük,....... saymakla bitmezbsjfkgll
O da ağlıyordur muhtemelen bişey denmez şimdi ona SsjsjssjAbine söylerim haaa
İroni değil ama gerçekBu mesajları ironi olarak kabul ediyorum sevgili Wiltord. Ülkemiz adına üzücü bir durum. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum : ddd
Hiç komik değilsiniz djdksk Preslerinize fazlasıyla dayandıklarını maçı izleyerek gördük: üstelik adamların en önemli oyuncuları eksikken : dddİroni değil ama gerçek
Yok suçlu dıj mihraklar dkgöhöl. Bizde herkes suçsuzdur.Maalesef. Zaten oyunda yoktu. Ama yönetim hatalı . Okan hocada suç bulmuyorum . Bek olmadan Avrupa kupalarında oynayan tek takım Galatasaray’dır . Devşirme ile bu işler olmaz. Bek alıyoruz Avrupa ya yetiştiremiyorsun . Kesinlikle yönetim hatası .
Beni yanlış anlamışsın dostum, ben farklı bir şey demiyorumki.Hiç komik değilsiniz djdksk Preslerinize fazlasıyla dayandıklarını maçı izleyerek gördük: üstelik adamların en önemli oyuncuları eksikken : ddd
Şampiyonlar Liginden UEFA’ya düşmüşsün ve ilk turda elenmişsin. Oysa buradaki çoğu arkadaş “bu sene UEFA kupasıyla idare edeceğiz artık kehkehkeh” kafasındaydı : ddd
Aynen öyle . Köhn diye bek alıyoruz, oynatamıyoruz . Saçmalığa bak .Sol beksiz sağ beksiz ligde bi şekilde götürürsün de Avrupa'da olmuyor işte
Bence yönetim Avrupa'yı ciddiye almadı veya umursamadı, sonuç hüsranAynen öyle . Köhn diye bek alıyoruz, oynatamıyoruz . Saçmalığa bak .
Yaptıkları acemilik, başka bişey değil.Bence yönetim Avrupa'yı ciddiye almadı veya umursamadı, sonuç hüsran
Kim dedi alırız kupayı, bunu diyen adamla futbol mu konuşulur.Hiç komik değilsiniz djdksk Preslerinize fazlasıyla dayandıklarını maçı izleyerek gördük: üstelik adamların en önemli oyuncuları eksikken : ddd
Şampiyonlar Liginden UEFA’ya düşmüşsün ve ilk turda elenmişsin. Oysa buradaki çoğu arkadaş “bu sene UEFA kupasıyla idare edeceğiz artık kehkehkeh” kafasındaydı : ddd