Sosyal medya liberali hatun kişi

Konu sahibi son olarak 3040 gün önce görüldü
Çok havalıdır, özgürlükçüdür. Biraz da solcudur. Ama Kürtler ve Suriyelilerden hoşlanmaz. Bazı bazı Kemalizm ve ulusalcılığa da göz kırpar. Burayı montaj edin lütfen, kimseyle sürtüşmek, dayak yemek istemez.

[YOUTUBE]pbdtSrpvMrU[/YOUTUBE]

Türkiye'nin muhafazakar semtlerinden birinde yaşar. Aile meclisinde dile getiremeyeceği şeyleri sosyal medyada sayıklar. Buna rağmen din ve devlet işlerini ayrı tutar. İnanmaz, neye inanmadığını açıklamaz. Çünkü arada abdest alır, namaz kılar.

[YOUTUBE]D3EN_KNrQcw[/YOUTUBE]

Sapına kadar feministtir; sapına kadar geleneksel Türk aile yapısı destekçisidir. Hiç kimse onu anlamaz. Liberal kız, liberal kız. Hadi bize biraz otobüs anılarını anlat.

1eeb90d6e804509e4cc55f86fdf5e5db510d92529acf5c1efa7c2d53f1849292

Bakınız: Sıradan insanların zekasını aşan girdi.

Bakınız: Forumda sözlük tadı.

Ortama uyum sağladıktan sonra dalga geçtiği şeylerin azimli bir savunucusu olur; mahalle baskısının kralını yapar. Çünkü kimsenin kendisinden nefret etmesini istemez. Evde kendi imkanlarıyla politika yapar, nabza göre vereceği rafine şerbet de yapar. O çok tatlıdır; o çok sevilesidir.

Podzemlje bey şu an bu kıza mahalle baskısı uyguluyor bence ajdjskd

Klavyede yazarken bir anda kendisini Nil Karaibrahimgil'in "ben özgürüm" şarkısında yada Özlem Tekin'in "dağları deldim" şarkısında bulduğunu düşündüğüm, biraz aşk biraz da şarap kokan şeyler paylaşan, paylaşımlarının çoğunun kopyala yapıştır şeklinde olup kendisine "derin duyguların insanı" havası katmaya çalışan, yalnız kalması durumunda sanki bir meziyetmiş gibi yalnızlığına seksilik katmaya çalışıp övgüler düzen ve mutluymuş gibi lanse eden ve beylik laflar söyleyen, oysa tam tersine bir köşede zırladığını düşündüğüm, eleştiriye maruz kalması durumunda da buna tahammül edemediğine dikkat ettiğim familya, kişimsi, insanımtrak hatun.

Yanı sıra bu tür kişiler ikinci yeniciler gibi bir farkındalık yaratma çabasında olup süslü ve gösterişli kelimeler kullanmaya dikkat ederler. Biri vardı hatta, ismi lazım değil, uzunca bir dönem sohbetim olmuştu. O kadar zorluyorduki kendisini ara bir su getirip sakin olmasını salık veresim geliyordu.
Bkz: tamam yavrum sensin birinci
Ardından da şöyle bir şey doğuyordu içimden : bkz

Ayıca bkz : susar mısın gerizekalı kız ağlıyor şu an

Herkesin çevresinde vardır eğer yoksa aynaya bakın o sizsinizdir.

Sahi kim onlar ya? Başlıkta sosyal medya yazıyor, kim üzerine alınıyorsa çıksın ortaya. Daha kolay tespit edebiliriz.

seni eksisozlukte gormek istiyoruz yigidim. yazarligin yoksa ozelden ulas bana fiyatta anlasiriz. kips...

Ahanda cok var bunlardan forumda el atilmali

Liberal solcu mu oluyo?

Geri