Sorunsuz ilişki nasıl olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 1062 gün önce görüldü
zorlamazsanız sorun kalmaz
sorunumuz zorlamak

Yok öyle bir dünyaaa
Her gün birbirimize girmediğimiz ilişkiye ilişki demem ben. Azcık toksiklik lazım… skljsk

Anlayis anlayis anlayis.. hanzo duvar gibi adamla yapamam ben

İletişim kurabilmekle çoğu sorun hallolabiliyor. Yaşanan olumsuz durumları düzgün bir dille ifade edebilmek, rahatsız eden duyguları karşı tarafı incitmeden söyleyebilmek, vs... Biraz incelik ve anlayış gerektiriyor ama sonrasında olabilecek anlaşmazlıkları önlüyor.

Sorunsuz ilişki ütopyadır. Sorunlar karşısındaki tavır ve anlayış önemlidir. İletişimde engel koymuyor, kendini güzel ifade edip sorunu çözmeye çalışırsa yürür o iş. Yoksa hiç sorun olmayan ilişki vıcık vıcık yapmacıktır.

kimseyle duzgun iletisemiyoruz ki nasil sorunsuz olsun

Somunsuz ev, sorunsuz ilişki demektir. Eğer ki eşlerden biri eve gelirken ekmek kisvesi altında somun alıp gelirse, işte o evde-ilişkide sorun çıkar. Ekmek dediğin pidedir, sütlü nuriyenin dayısı sütlü ekmektir, hadi bilemedin petek ekmektir.

Somunlu ilişkileri derhal terk edin.

İlişki olmazsa sorun da olmaz.
Tşk.

Sorunsuz ilişki diye bişi olmaz ki önemli olan nasıl atlattığınızdır

• Öpücük
Tepkiler: ne
Ben bu hortlayan eski konulara bayılıyorum ya.

@Angie ’ nin değişimini seyretmek çok keyifli.

Geçen “Dudaktan öpüşmek zina mıdır”? konusunda ilk mesajında “Tabii ki zinadır.” yazmış yıllar sonra konu hortlayınca “Zina olmasa da mekruhtur.” a dönmüş.

Canım enji.

Ben bu hortlayan eski konulara bayılıyorum ya.

@Angie ’ nin değişimini seyretmek çok keyifli.

Geçen “Dudaktan öpüşmek zina mıdır”? konusunda ilk mesajında “Tabii ki zinadır.” yazmış yıllar sonra konu hortlayınca “Zina olmasa da mekruhtur.” a dönmüş.

Canım enji.
Aşk olsun övdün mü, gömdün mü belli değil…
Evet her değişim bir ihanetle başlar… hfjnfnf ne alaka bilmem ama öyle jfjnf

Sorunsuz bir ilişki elbette olmaz. İnsan zaman zaman kendisiyle bile sorun yaşayabiliyor. Sorunların üstesinden gelebildiğiniz, çözüm noktasında size güçlük çıkarmayan, kendinizi ifade ederken anlayışına güvendiğiniz, sizi yanlış anlayacağı yönünde kaygı duymadığınız ve noksanlarınız noktasında birbirinizi tamamladığınız ilişki sorunsuz bir ilişkidir.

Son düzenleme:
İki tarafta çözüm odaklı davranırsa sorun da kalmaz.

Sorun yoksa ortada ilişki de yok demektir

• Öpücük
Tepkiler: ne
Teletabiler gibi takılmak cidden eğlenceli mi

sorunları büyütüp bahaneler türetmek pöfsss

Geri